ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινητική στιγμή – Τιμήθηκαν όσοι συνέβαλαν στην διάσωση της ζωής του Λοχία Γ. Γεωργίου που δέχθηκε πυροβολισμούς – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Συγκινητική στιγμή – Τιμήθηκαν όσοι συνέβαλαν στην διάσωση της ζωής του Λοχία Γ. Γεωργίου που δέχθηκε πυροβολισμούς – VIDEO

Μια συγκινητική στιγμή βίωσαν όσοι παρευρέθηκαν στην Δημοσιογραφική Εστία την Τετάρτη (03/07).

Της Γεωργίας Παππούτα

Η Αστυνομία Κύπρου τίμησε συνολικά 55 πολίτες, οι οποίοι με την πολύτιμη βοήθεια τους συνέβαλαν σε περιπτώσεις διάσωσης ανθρώπινων ζωών, εξιχνίασης εγκλημάτων, ανεύρεσης περιουσίας και αρκετών περιστατικών που διαδραματίστηκαν στο νησί μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Γιώργου Σαββίδη και στην παρουσία του Αρχηγού Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη.

Ο κος Μιχαηλίδης κατά τον χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους τόνισε ότι για το Σώμα είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή, που ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, θα τιμηθούν οι ιατροί και όσοι συνέβαλαν στην διάσωση του Λοχία Γιώργου Γεωργίου. 

Να σημειώσουμε ότι ο Λοχίας τον Μάϊο 2018 δέχθηκε πυροβολισμούς εν ώρα υπηρεσίας στην προσπάθεια του να ελέγξει ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν ο υπόδικος Ηλίας Μούζος και ακόμη δύο άτομα.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και πολίτες πού με τις πληροφορίες τους βοήθησαν στον εντοπισμό των δύο μαθητών που είχαν απαχθεί από τον Γιώργο Νικολάου. Σε άλλες περιπτώσεις απέδωσαν τιμές και σε πολίτες που διάσωσαν ανθρώπους από πλημμύρες, πυρκαγιές, αλλά και σε σε πολίτες που επέστρεψαν περιουσία που εντόπιζαν στην Αστυνομία. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top