LIFESTYLE

GNTM: Λένε για τρικούβερτο καβγά μεταξύ Καγιά – Παπαγεωργίου

GNTM: Λένε για τρικούβερτο καβγά μεταξύ Καγιά – Παπαγεωργίου

Με παρατράγουδα φαίνεται πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Greece Next Top Montel.

Σύμφωνα με όσα γράφει το «Λοιπόν» που επικαλείται το Gossip – Tv, στα γυρίσματα των κάστινγκ του ριάλιτι ομορφιάς, υπήρξε μια έντονη διαφωνία της παρουσιάστριας και μέλους της κριτικής επιτροπής Βίκυς Καγιά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο ένας εκ των δύο ανδρών κριτών είχε «κόψει» το υποψήφιο μοντέλο, εξαιτίας του ύψους του, ενώ θετική ήταν η άποψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, με τη δικαιολογία πως η κοπέλα μπορεί να μην ήταν ιδανική για πασαρέλες, θα μπορούσε όμως να δουλέψει ως μοντέλο σε φωτογραφίσεις κα ιδιαφημιστικά, όπως άλλωστε και η ίδια.

Η τοποθέτηση αυτή, βρήκε κάθετα αντίθετη τη Βίκυ Καγιά, με την αιτιολογία πως φέτος ο πήχυς στην επιλογή των κοριτσιών πρέπει να ανέβει.

Οι δύο λαμπερές κυρίες της ελληνικής μόδας επέμεναν στα επιχειρήματά τους μέχρι που στο τέλος, κουβέντα στην κουβέντα, η συζήτηση εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, έφερε «ψύχρα» μεταξύ Ηλιάνας και Βίκυς πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η Βίκυ Καγιά, υποχώρησε τελικά και σε πρώτη φάση το υποψήφιο μοντέλο, πέρασε στην επόμενη φάση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top