ΕΛΛΑΔΑ

Ερωτήματα μεταδίδουν τα ΜΜΕ – Ερευνήθηκε 2 φορές ο τόπος που βρέθηκε ο Βαγγέλης – Μυστήριο η όλη υπόθεση

Ερωτήματα μεταδίδουν τα ΜΜΕ – Ερευνήθηκε 2 φορές ο τόπος που βρέθηκε ο Βαγγέλης – Μυστήριο η όλη υπόθεση

Απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων θα δώσει το άψυχο κορμί του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής τα οποία θα ξεκαθαρίσουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή έγκλημα.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αυτοχειρία. Και αυτό γιατί σε απόσταση τριών μέτρων από τη σορό του 20χρονου, βρέθηκε ένα μαχαίρι, στην αριστερή του πλευρά, ενώ εντοπίστηκε και ένα βαθύ τραύμα στην δεξιά πλευρά του σώματός του και συγκεκριμένα στον δεξιό καρπό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει το βαθύ τραύμα στην δεξιά πλευρά κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 20χρονος ήταν αριστερόχειρας, ίσως αποτελεί ένα πρώτο στοιχείο.

Ωστόσο πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια και το πανελλήνιο.

1)Γιατί δεν βρέθηκε η σορός νωρίτερα;

Το σημείο που βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής είχε ερευνηθεί τουλάχιστον δύο φορές αυτές στις 37 ημέρες εξαφάνισης. Ωστόσο κανένας αστυνομικός ή πυροσβέστης δεν κατάφερε να εντοπίσει το πτώμα καθώς ήταν δύσκολα προσβάσιμο, με χαμηλή βλάστηση από βάτα και βαλτώδες έδαφος.

Επίσης ούτε τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά τον εντόπισαν, καθώς οι ισχυρές βροχές και η έντονη υγρασία των τελευταίων ημερών εμπόδισαν την δυσοσμία.

2)Υπήρξε εκφοβισμός; Ήταν πραγματικά θύμα bulliyng;

Το πόρισμα της ΕΔΕ που διενήργησε κλιμάκι του ΕΛΓΟ Δήμητρα αποκάλυψε κρούσματα ενδοσχολικής βίας. 

Η καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη για τη λειτουργία της εστίας στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της παρέας των Κρητικών ως «απαράδεκτη, βίαιη και εξευτελιστική» και μάλιστα ενημέρωσε για αυτήν τον περασμένο Μάρτιο το Συμβούλιο της Σχολής και τον διευθυντή, Κώστα Μάντζαρη, ο οποίος απομακρύνθηκε τελικά.

Σύμφωνα με καταγγελίες, του έκλειναν το ζεστό νερό όταν έκανε μπάνιο, μία φορά τον ξύρισαν παρά τη θέλησή του και τον κλείδωναν στη ντουλάπα, εξαναγκάζοντάς τον να τραγουδήσει.

Τις τελευταίες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα ακόμη πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό με θύμα τον 20χρονο. Σύμφωνα με ανώνυμη μαρτυρία ενός σπουδαστή λίγες μέρες μετά τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου οι Κρητικοί του ζήτησαν να τον δέσουν σε μια καρέκλα και ο Βαγγέλης κατέβασε το κεφάλι και απάντησε: «Αν θέλετε, δέστε με». 

3)Τι συνέβη πριν την εξαφάνιση του;

Μεγάλο μυστήριο παραμένει τι ήταν αυτό που έγινε τις τελευταίες μέρες ώστε α εξαφανιστεί ο Βαγγέλης; Γιατί ήταν ιδιαίτερα πιεσμένος; Τα στοιχεία λένε ότι είχε πολύωρες συζητήσεις με τη μητέρα του από το τηλέφωνο. 

4)Αν αποδειχθεί ότι ήταν αυτοκτονία θα κλείσει η έρευνα;

Δεν είναι βέβαιο ότι η έρευνα θα κλείσει. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ανοιχτό το φάκελο και αναζητούν τι είναι αυτό που οδήγησε στο τραγικό τέλος του Βαγγέλη.

5)Τι έκαναν οι καθηγητές;

Η καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη για τη λειτουργία της εστίας ενημέρωσε για αυτήν τον περασμένο Μάρτιο το Συμβούλιο της Σχολής και τον διευθυντή, Κώστα Μάντζαρη, ο οποίος απομακρύνθηκε τελικά για τα όσα γίνονταν μέσα στις εστίες.

Γιατί δεν κινήθηκε καμιά διαδικασία παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top