ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Του την «έπεσαν» σε εκδήλωση – Κατέληξε στο νοσοκομείο

ΚΥΠΡΟΣ: Του την «έπεσαν» σε εκδήλωση – Κατέληξε στο νοσοκομείο

Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας και επίθεσης.

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής, βιαιοπραγίας και ληστείας διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς με τη σύλληψη δύο προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 2:10 τα ξημερώματα της Κυριακής 07/07 στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς ότι γύρω στις δώδεκα και τριάντα μετά τα μεσάνυχτα ενώ ένα πρόσωπο βρισκόταν σε κάποια εκδήλωση σε περιοχή στην Πόλη Χρυσοχούς και συνομιλούσε με άλλα πρόσωπα, δέχτηκε επίθεση και απειλή από δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 59 ετών.

Επίσης του απέσπασαν ένα ρολόι χειρός που φορούσε.

Ο παραπονούμενος αρχικά μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως παραπέμφθηκε στο ΓΝ Πάφου για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολούθως μετέβη στο ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές, εκχυμώσεις και αιματώματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, καθώς επίσης και κάκωση κεφαλής.

Ο παραπονούμενος κρατήθηκε για νοσηλεία.

Εναντίον των δύο υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, συνελήφθησαν πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 07/07 στις κατοικίες τους και τέθηκαν υπό κράτηση.

Επίσης η σύζυγος του ενός υπόπτου παρέδωσε η ίδια ένα ρολόι χειρός που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου είναι το δικό του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top