LIFESTYLE

Υποτιμητικό σχόλιο από αστυνομικό στον σύζυγο Κύπριας επώνυμης – VIDEO

Υποτιμητικό σχόλιο από αστυνομικό στον σύζυγο Κύπριας επώνυμης – VIDEO

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ήταν παιδί και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν ο Ησαΐας Ματίαμπα, ο οποίος ως γνωστό, τον Ιανουάριο του 2018, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, την Βασιλική Καλιανιώτη.

Ο ίδιος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την οικογένειά του και αποκάλυψε πώς λόγο του ρατσισμού που βίωνε εξαιτίας του χρώματός του ήθελε να γίνει γνωστός και αναγνωρίσιμος.

Μιλώντας για τον ρατσισμό, περιέγραψε ένα περιστατικό που βίωσε στην ηλικία των 14: «Οικογένεια ήθελα πάντα! Είμαι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. Αντιμετωπίζω καθημερινά ένα θαύμα. Ο γιος μου με ωθεί να κάνω πράγματα για τα οποία θα είναι περήφανος και θα λέει καλά πράγματα για τον πατέρα μου. Είμαι περήφανος για τη γυναίκα μου, το γιο μου και για τους τρεις μας, γιατί χωρίς βοήθεια τα έχουμε καταφέρει! Ρατσισμό βίωσα τόσο όσο! Από τα παιδιά της ηλικίας μου έπαιρνα αγάπη και τίποτα άλλο. Ο ρατσισμός υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα κι ας λένε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ρατσισμός. Δεν θα ξεχάσω όταν πήγα στο Α.Τ. να βγάλω ταυτότητα και ο αστυνομικός είπε “Τι γυρεύουν όλοι οι μαύροι εδώ;”. Πείσμωσα κι έλεγα “Θεέ μου βοήθησε με να γίνω γνωστός, ώστε να δείξω σε κάποιους ότι το διαφορετικό δεν είναι κακό”».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top