ΠΑΡΑ-THEMA

Μαθητής πέτυχε στο τμ. Κλασσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου με 1.25/20 στα Αρχαία – Βασιλειάδης: «Ο πάτος της ‘κορυφής’»

Μαθητής πέτυχε στο τμ. Κλασσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου με 1.25/20 στα Αρχαία – Βασιλειάδης: «Ο πάτος της ‘κορυφής’»

Αδύνατον να μην σε προβληματίσει ο ενεργός πολίτης και εκπαιδευτικός Αλβίνος Βασιλειάδης με πρόσφατη ανάρτησή του στο facebook.

Με το μοναδικό του ύφος (κάνοντας λογοπαίγνια) εκφράζει τους προβληματισμούς του για την είσοδο μαθητή στο τμήμα κλασσικών σπουδών και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, παρά το γεγονός ότι είχε επίδοση 1.25 στα 20 στα αρχαία ελληνικά. Πραγματικά εντυπωσιακό…

Δείτε το καυστικό σχόλιο που δημοσιεύει υπό τον τίτλο «Ο πάτος της ‘κορυφής’»:

«Τι είπαμε για το Πανεπιστήμιο Κύπρου; ότι είναι ψιλών προδιαγραφών;

Εδώ βλέπουμε πως κάποιος με

Νέα 2.9/20
Αρχαία 1.25/20
Μαθηματικά 3.05/20

μπήκε στο τμήμα κλασσικών σπουδών και Φιλοσοφίας του Παν-επί-στη-μείο-υ Κύπρου. Οι "κλάδοι" της Κουτσελλίνης (άλλη "επιστήμων " τζιαι τούτη) του Καδή του Τουλίππα τζιαι του Ταλιαδώρου του σύρτου τζεί να έρτω Κύκκου Α "απέδωσαν" άσσιερον.

Δυστυχώς η ανάγκη των "προφεσόρων" του παν κύπρου όπως την Κουτσελλίνη, να έχουν δουλειά των €150,000 (ας όψεται η ανάγκη, έχουν πολλά έξοδα) τους αναγκάζει να βάλλουν μέσα στα τμήματα τους να διδαχθούν αρχαία ελληνικά, άτομα που εγράψαν 1.25/20!!!

Εγκληματική αυτή η συμπεριφορά. Τούτοι θέλουν να φκάλουν τζιαι γιατρούς αύριο; Περαστικά μας ούλλους. Εν τζιαιρός να παν έσσω τους τζιαι τούτοι τζιαι οι συνδικαΛηστές που τους υποστήριξαν αυτές τις αλλαγές για να βολεφτούν με το να έχουν εργασία χωρίς να εργάζονται».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top