ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Σκάει ο τζίτζικας στο εσωτερικό – 6 βαθμούς Κελσίου διαφορά από τα παράλια

ΚΑΙΡΟΣ: Σκάει ο τζίτζικας στο εσωτερικό – 6 βαθμούς Κελσίου διαφορά από τα παράλια

Εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Το απόγευμα της Τρίτης (9/7) θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τις αυγινές όμως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (10/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 35 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 34 στα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (11/7), την Παρασκευή (12/7) και το Σάββατο (13/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση από την Πέμπτη για να κυμανθεί μέχρι το Σάββατο κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top