ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Κύπρος πάνω σε ένα μπουκάλι evian®: Νέα, καλοκαιρινή έκδοση φιάλης ‘’evian® Drop‘’ από την Μπλάνκα Μιρό

Η Κύπρος πάνω σε ένα μπουκάλι evian®: Νέα, καλοκαιρινή έκδοση φιάλης ‘’evian® Drop‘’ από την Μπλάνκα Μιρό

Αυτό το καλοκαίρι η evian® σας καλεί να ταξιδέψετε στην Ευρώπη με μια χρωματιστή σειρά 7 συλλεκτικών φιαλών, αφιερωμένων σε διάφορους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Με μοναδικές εικονογραφήσεις σε σχήμα σταγόνας - σύμβολο της σταγόνας του μεταλλικού νερού evian® - κάθε φιάλη περιλαμβάνει αναγνωρίσιμα στοιχεία της κάθε χώρας: Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας, Τσεχίας, Κύπρου και Σουηδίας.

Έντονη και παιχνιδιάρικη, αυτή η καλοκαιρινή συλλογή evian® δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη γνωστή Ισπανίδα fashionista & influencer, Μπλάνκα Μιρό. “Εμπνέομαι από τα ταξίδια χωρίς οδηγό ή πλάνα. Με οδηγεί το αίσθημα του να ανεβαίνω σε αεροπλάνο και να θαυμάζω τον κόσμο χωρίς να σκέφτομαι το εισιτήριο επιστροφής. Πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψεις νέους τόπους, είναι το να χάνεσαι εντελώς. Τα σχέδια αυτά, είναι το αποτέλεσμα από όλα τα απροσδόκητα στοιχεία που ανακαλύπτω στα ταξίδια μου,’’ εξηγεί η Μπλάνκα Μιρό.

Η ανοδική πορεία και η σταθερή αφοσίωση του μεταλλικού νερού evian® στην Κύπρο, τοποθετούν το νησί μας στον χάρτη των σπουδαιότερων τουριστικών προορισμών της Ευρώπης.


Για πρώτη φορά, έχουμε την τιμή να αναγνωρίζουμε κυπριακά στοιχεία και προορισμούς, όπως το Κάβο Γκρέκο, τους κίονες του Κουρίου και τα φλαμίνγκο της αλυκής, σε προϊόν ενός παγκοσμίου φήμης brand.

Tο evian® εισάγεται στην Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρεία εισαγωγής και διανομής ipH Foodstuff Suppliers Ltd, www.iph.com.cy

Ανακάλυψε την πλήρη καλοκαιρινή συλλογή evian® στη δική σου πόλη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top