ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΖΟΚΕΡ: «Έβρεξε» χιλιάδες ευρώ για τρείς – Δεν είχαν έμπνευση στην Κύπρο - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: «Έβρεξε» χιλιάδες ευρώ για τρείς – Δεν είχαν έμπνευση στην Κύπρο - ΠΙΝΑΚΑΣ

Στην κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (11/7) μπορεί να σημειώθηκε νέο τζακ – ποτ, ωστόσο τρεις τυχεροί κατάφεραν να βάλουν στον λογαριασμό τους δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Συγκεκριμένα, στην πρώτη κατηγορία, που μοίραζε το ποσό των 4.898.539,91 δεν βρέθηκε κανένα δελτίο που να πετύχει το 5+1.

Στην δεύτερη κατηγορία όμως που μοίραζε το ποσό των 241.716,71 βρέθηκαν τρείς τυχεροί που κερδίζουν από 80.572,23 αντίστοιχα!

Δυστυχώς, στους τρεις τυχερούς της δεύτερης κατηγορίας, δεν υπήρξε κανένας Κύπριος, αφού σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του ΟΠΑΠ, και οι τρείς τυχεροί που έβαλαν στον λογαριασμό τους από 80 και πλέον χιλιάδες ευρώ, έπαιξαν τα δελτία τους σε τρεις διαφορετικές περιοχές στην Ελλάδα!

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Πέμπτη (11/7) ήταν: 1,10,20,32,45 και τζόκερ το 19.

Να αναφέρουμε ότι μετά το τζακ – ποτ που σημειώθηκε και πάλι στην πρώτη κατηγορία, στην κλήρωση της Κυριακής (12/7) αναμένεται να κληρωθεί το ποσό των €5.800.000!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top