ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΟ: «Με βγάλατε έξω με μια γυναίκα να πνίγεται στους εμετούς και με δυο παιδιά…»

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΟ: «Με βγάλατε έξω με μια γυναίκα να πνίγεται στους εμετούς και με δυο παιδιά…»

Προβληματισμό προκαλούν τα όσα καταλογίζει συμπολίτης μας σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο που εδρεύει σε παραλιακή πόλη της Κύπρου.

Ο εν λόγω οικογενειάρχης υποστηρίζει πως στο εν λόγω νοσηλευτήριο αν δεν εξασφαλίσουν ότι θα τους καταβληθούν άμεσα τα χρήματά για τις υπηρεσίες νοσηλείας που προσφέρουν, τότε δεν δέχονται ασθενείς.

Εξηγεί μάλιστα ότι τα όσα υποστηρίζει αποτελούν προϊόν δικής του εμπειρίας. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιεί, η σύζυγός του αρρώστησε εντός της ημέρας (13/07) και παρ΄ όλο που έχει ασφάλιση υγείας που την κάλυπτε πλήρως, τα άτομα του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου αρνούνταν να προβούν σε εισαγωγή της (κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί για τουλάχιστον μια ημέρα), επικαλούμενοι απόφαση του οικονομικού διευθυντή.

Ο συμπολίτης μας προσθέτει πως επειδή δεν ήταν δυνατόν να τους δώσει τα χρήματα την Κυριακή (14/07) που επρόκειτο η σύζυγός του να λάβει εξιτήριο, «μας έβγαλαν έξω και δεν δέχονταν κουβέντα».
Και κατέληξε σημειώνοντας: «Και εις ανώτερα κύριοι...Με βγάλατε έξω με μια γυναίκα να πνίγεται στους εμετούς και με 2 παιδιά να τρέχω να βρω άλλη κλινική που θα μπορούσε να πληρωθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ !!».

Το ThemaOnline θα διερευνήσει τις εν λόγω καταγγελίες και θα επανέλθει με ρεπορτάζ.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σημείωμα που δημοσιοποίησε ο συμπολίτης μας: «Εαν ΔΕΝ πληρωθούν με το το εξιτήριο,σας ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΞΩ. Απο το πρωί η σύζυγος με εμετούς,μπαίνουμε στον Ευαγγελισμό άρον-άρον και πρέπει να μεινουμε μιά νυκτα μέσα.Εδω αρχιζουν τα ωραία:Σάββατο μεσημέρι και αποφασίζουν να την κρατήσουν μέσα ...σε διακοπές εμείς και ζητάνε ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ έγκριση απο την ασφαλιστική μου ότι θα καλυψουν τα έξοδα νοσηλείας(σε τηλεφωνικη επικοινωνία τους ειπε ο ασφαλιστης οτι ειμαι full καλυμένος) αλλιώς πρεπει αυριο πρωί πριν το εξιτηριο (Κυριακη ημερα και σε διακοπές εγώ) να πάρουν τα λεφτά τους!! Αποτελεσμα αφού ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ δεν μπορουσαν να μας δεχτουν και ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ !!!! Καλά ακουσατε...ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ..Δεν δεχόντουσαν κουβέντα..Αυτή ήταν η εντολή του Οικονομικού τους διευθυντή !! Και εις ανώτερα κύριοι...Με βγαλατε εξω με μια γυναικα να πνίγεται στους εμετούς και με 2 παιδιά να τρεχω να βρω αλλη κλινική που θα μπορούσε να πληρωθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ !! Γιατί για σας στο …… ΤΑ ΛΕΦΤΑ υπερέχουν της Υγείας του ασθενή !!

Υ.Γ. Τωρα τηλεφωνούν επανελειμμενως και ζητούν τα ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ τους για τις εξετασεις που καναμε στις Πρωτες Βοηθειες !!».

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top