ΕΛΛΑΔΑ

Σπαράζει η Ελλάδα και η Κύπρος - Το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη και πως τον υποδέχθηκαν στην Κρήτη (Φωτογραφίες)

Σπαράζει η Ελλάδα και η Κύπρος - Το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη και πως τον υποδέχθηκαν στην Κρήτη (Φωτογραφίες)

Η σορός του μεταφέρθηκε από τα Ιωάννινα στον Πειραιά και με πλοίο στην Κρήτη, όπου θα ταφεί στο χωριό του στην περιοχή Ρεθύμνου

Στις 12:00 το μεσημέρι πέφτει η αυλαία στην τραγική υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με το άψυχο σώμα του 20χρονου να ενταφιάζεται στην κρητική γη. Τόσο στο πλοίο που μετέφερε την σορό του, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, η οδύνη για τον άδικο χαμό του φοιτητή είναι ανείπωτη.

Συνοδεία περίπου 30 συγγενών του, η σορός του Βαγγέλη ταξίδεψε την Δευτέρα από τα Ιωάννινα στον Πειραιά και στη συνέχεια μπήκε στο πλοίο που την μετέφερε στην Κρήτη.  Στο λιμάνι συγκεντρώθηκε κόσμος για να αποχαιρετήσει από κοντά το παιδί με τα μελαγχολικά μάτια, που δεν πρόλαβε να ζήσει την ζωή του λόγω μιας χούφτας ανεγκέφαλων.

Λίγο μετά τις 06:00 της Τρίτης, το πλοίο «έδεσε» στα Χανιά όπου κόσμος περίμενε με δάκρυα στα μάτια. Η σορός του Βαγγέλη θα οδηγηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Αρμένοι στο Ρέθυμνο και η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Σελλί, τον τόπο καταγωγής του πατέρα του.

 Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 20χρονος Βαγγέλης αυτοκτόνησε, την ημέρα της εξαφάνισής του, κόβοντας τις φλέβες του. Εκτός από την οργή για τους τραμπουκισμούς, τα βασανιστήρια και τα άγρια καψόνια που ζούσε καθημερινά ο φοιτητής, ερωτήματα συνεχίζει να προκαλεί το πώς δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν νωρίτερα, καθώς το σημείο στο οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του είναι πολύ κοντά στη Σχολή και είχε ελεγχθεί.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται. Εξάλλου, μπορεί ο Βαγγέλης να πήρε μαζί του την αλήθεια, καθώς δεν άφησε ούτε μία λέξη για όσα τον βασάνιζαν, ωστόσο, παραμένει απαίτηση η τιμωρία των ενόχων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top