ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για εργομετρικές εξετάσεις! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για εργομετρικές εξετάσεις! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου των Ακαδημιών του Άρη Λεμεσού:

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Στόχος και δέσμευση της Ακαδημίας μας ήταν και είναι η αναβάθμισή και η λειτουργία της σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια σε όλους τους τομείς.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και με σκοπό την σωματική βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας, προχωρήσαμε σε μια συμφωνία-συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε θέματα αξιολόγησης φυσικής κατάστασης, μέσω εξειδικευμένων εργομετρικών εξετάσεων.

Συγκεκριμένα η Ακαδημία μας και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχουν συνάψει συμφωνία όπως Καθηγητές-Εργοφυσιολόγοι του Πανεπιστημιου εξετάσουν εργομετρικά τους ποδοσφαιριστές μας.

Οι Εργομετρικές Εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιουλίου και ώρα 17:00 στο Γήπεδο της Ξενοδοχειακής Σχολής, λίγο πρίν την αναχώρηση των ομάδων μας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων αυτών θα δοθούν γραπτώς σε όλους τους γονείς, ως επίσης θα δοθούν και οδηγίες από τους εξειδεικευμένους καθηγητές για βελτίωση των αδυναμιών που παρουσιάζει ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Ως εκ τούτου, οι Γυμναστες και οι Προπονητές μας θα είναι ενήμεροι σχετικά και θα εργαστούν μεθοδικά στις αδυναμίες των παιδιών, για σταδιακή και τάχιστη βελτίωσή τους.

Επιπρόσθετα νέα εργομετρικά θα ακολουθήσουν κατά την διάρκεια της Ποδοσφαιρικής Χρονιάς ούτως ώστε να διαφανεί εάν τα παιδιά έχουν βελτιώσει τις αδυναμίες τους.

Η μέθοδος των εργομετρικών εξετάσεων χρησιμοποιείται παγκοσμιώς και στο υψηλοτερο επαγγελματικό επίπεδο και είναι σημαντικότατο εργαλείο στον εντοπισμό και καλυτέρευση των σωματικών αδυναμιών των ποδοσφαιριστών.

Η φυσική κατάσταση είναι από τα πλέον σημαντικά κομμάτια στον αθλητισμό και αποτελείται από πολλές παραμέτρους.

Ευχαριστούμε δημόσια το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ευελπιστούμε σε μακροχρόνη και πολυεπίπεδη συνεργασία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top