ΕΛΛΑΔΑ

VIRAL το VIDEO με τον διανομέα –Γυναίκα παρήγγει.λε καφέ και τον απειλούσε ότι θα χάσει το μεροκάματό του –VIDEO

VIRAL το VIDEO με τον διανομέα –Γυναίκα παρήγγει.λε καφέ και τον απειλούσε ότι θα χάσει το μεροκάματό του –VIDEO

Θέλησε να προβληματίσει με το VIDEO του και τελικά τα κατάφερε. Ο λόγος για διανομέα σε καφετέρια στην Ελλάδα.

Όταν εκτέλεσε παραγγελία, η γυναίκα εκνευρίστηκε γιατί δεν της είχε φέρει τσιγάρα.

Παρ΄ όλο που της εξήγησε ότι δεν το κάνει ποτέ ο ίδιος, εντούτοις αυτή δεν ήθελε να καταλάβει απειλώντας τον ότι θα ενεργούσε με τρόπο ώστε να χάσει το μεροκάματό του.

Ο νεαρός κατέγραψε τη συνομιλία του με την εν λόγω κυρία σε VIDEO και το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube.

Προς τιμήν του δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την γυναίκα. Άλλωστε, σύμφωνα με το σημείωμά του που συνοδεύει το οπτικό υλικό, προέβη σ΄ αυτή την πράξη για να προβληματίσει:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hyJlP-fNjGM

«Πήρα λοιπόν την παραγγελία με σκοπό να φτάσω στον προορισμό μου, έφτασα στην ενλόγω Κυρία η οποία όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπονέθηκε διότι δεν της αγόρασα τσιγάρα απ’το περίπτερο. πρεπει να είσαι πολύ μικρός στο μυαλό για να θες να χάσει το μεροκάματο του ένα παιδί γαιτι δεν σου έφερα τα τσιγάρα σου.
Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι δύσκολο σε αυτήν τη δουλειά. Από τη στιγμή που δέχεσαι να κάνεις delivery είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα όλα είναι πιθανά!

* Το βίντεο είναι καθαρά για δείτε ένα μικρό απόσπασμα μιας βάρδιας ενός διανομέα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top