ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσκασε η «βόμβα» – Στα… ΜΑΥΡΑ ο Νεϊμάρ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Έσκασε η «βόμβα» – Στα… ΜΑΥΡΑ ο Νεϊμάρ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του καλοκαιριού. Δεν είναι η Ρεάλ, δεν είναι η Μπαρτσελόνα, ούτε η Γιουβέντους και, φυσικά, έπ’ ουδενί η Παρί Σεν Ζερμέν. Αποκαλύφθηκε τι θα φοράει τη νέα σεζόν ο Νεϊμάρ!

Μαύρο, όπως το μελάνι που εισβάλει στο δέρμα του τη στιγμή που η βελόνα τον τρυπάει. Μαύρο, όπως η κακοπροαίρετη κριτική που έχει συνηθίσει να ακούει. Μαύρο. Όσο μαύρο κουβαλάει κάθε άνθρωπος μέσα του. Όσο πιο γρήγορα έρθεις αντιμέτωπος, τόσο πιθανότερο να το κερδίσεις.

Ο Νεϊμάρ πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα σίριαλ του καλοκαιριού. Γίνεται viral σε κάθε του κίνηση, γίνεται «στόχος» σε κάθε του εμφάνιση, γίνεται δακτυλοδεικτούμενος για κάθε του απόφαση. Θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ονειρεύεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και θέλει ανάμεσα στους κορυφαίους, να είναι ο καλύτερος!

Τι πιστεύετε; Έχει φοβηθεί; Θα φοβηθεί; Ένα παιδί που ξεκίνησε από τις γειτονιές του Jardim Gloria, ένα παιδί που ονειρευόταν με μια μπάλα να ξεφύγει απ’ τις Φαβέλες, ένα παιδί που έχει φτάσει να είναι ανάμεσα στους δέκα νεότερους διάσημους του κόσμου και έχει 250 εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα μαζικής δικτύωσης, θα διστάσει τώρα;

«Spirit of the brave: The brave don’t fear their fears». Έτσι απλά! Το μαύρο δε συμβολίζει, όπως λανθασμένα εικάζεται το σκοτάδι. Συμβολίζει τη δύναμη. Συμβολίζει την αποφασιστικότητα. Συμβολίζει την τόλμη.

Στο καλοκαίρι, λοιπόν, που οι ομάδες σφάζονται στα πόδια του και ο Νεϊμάρ έχει να πάρει μια ακόμα απόφαση καριέρας, η Diesel εξασφάλισε την… υπογραφή του. Και το ανδρικό άρωμα φέρει την υπογραφή του σπουδαίου Βραζιλιάνου.

«Έπρεπε να είναι ένα τολμηρό άρωμα και έπρεπε επίσης να σχετίζεται με αυτό που μου αρέσει. Ήθελα ένα άρωμα που να λέει τη δική μου ιστορία και τι σημαίνει γενναιότητα για εμένα».

Ο Neymar Jr. ασχολήθηκε ενεργά με όλες τις πτυχές του αρώματος, από την αρχική του ιδέα μέχρι την ιστορία της καμπάνιας, καθώς και σε ότι αφορά την συσκευασία, τις νότες του αρώματος και την πρόσφατη ανακοίνωση που υπήρξε στο Instagram. Είναι ο πρώτος σταρ από τον κόσμο του ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με την Diesel Fragrance.

Το λανσάρισμα του αρώματος συμπίπτει με την πρώτη δεκαετία του Νεϊμάρ ως επαγγελματία αθλητή και επίσης σηματοδοτεί τη 10η επέτειο του OnlyThe The Brave, του ανδρικού αρώματος της Diesel.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ «πρέπει να έχετε γενναιότητα στη ζωή εάν θέλετε να επιτύχετε σπουδαία πράγματα, ανεξάρτητα με το επάγγελμα σας» και η γενναιότητα τον περιμένει και πάλι.

Στο δικό του επάγγελμα, μένει μια απόφαση. Για την επόμενη ποδοσφαιρική του δεκαετία… Ξέρουμε τι φοράει κάτω από τη φανέλα του. Μένει να δούμε το πραγματικό χρώμα της φανέλας που θα επιλέξει.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top