ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΟ σκηνικό με Μανωλά στα αποδυτήρια της Νάπολι και… συρτάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΠΙΚΟ σκηνικό με Μανωλά στα αποδυτήρια της Νάπολι και… συρτάκι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μανωλάς εντυπωσιάζει στο ξεκίνημά του στην Νάπολι όχι μόνο εντός γηπέδου αλλα και εκτός, με τελευταία απόδειξη να είναι το συρτάκι που έμαθε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Δείτε το VIDEO!

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει κλείσει καν εβδομάδα από τότε που ενσωματώθηκε στην αποστολή της Νάπολι και μοιάζει να έχει κολλήσει ιδανικά με τον Κάρλο Αντσελότι και τους νέους τους συμπαίκτες.

Αυτό φάνηκε από το πρώτο δείγμα γραφής, με τον διεθνή στόπερ να είναι από τους κορυφαίους για τους «παρτενοπέι» στο φιλικό 5-0 επί της Φεραλπισάλο και να σκοράρει μάλιστα μόλις στο 6ο λεπτό στο ντεμπούτο του με τη γαλάζια φανέλα.

Το πόσο άνετα νιώθει στην ομάδα του ιταλικού Νότου φαίνεται ωστόσο και από τη δράση του εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, με τον 28χρονο να μαθαίνει το πρωί του Σαββάτου σε μερικούς συμπαίκτες του πώς να χορεύουν συρτάκι υπό τους ήχους του διάσημου «Ζορμπά».

Ο Ελσέιντ Χισάι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και όχι μόνο κατέγραψε το εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε στα αποδυτήρια των παρτενοπέι αλλά έκανε και τη σχετική δημοσίευση μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Δείτε τον Κώστα Μανωλά να χορεύει συρτάκι καθοδηγώντας τους συμπαίκτες του:

 

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top