ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

ΑΠΟΕΛ, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις! (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

O ΑΠΟΕΛ δίνει την Τρίτη (23/7) στο Μαροβούνιο τον πρώτο αγώνα της χρονιάς κόντρα στη Σουτζέσκα για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και πως να παρουσιαστούν απέναντι σε μια ομάδα που κρύβει εκπλήξεις. Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριος Πετεβίνος, έχουν πάρει το μάθημα τους από τον περσινό αποκλεισμό που είχε την… υπογραφή της Σούντουβα.

Ο ΑΠΟΕΛ, έχει δώσει πολλά τέτοια ματς, είναι έμπειρος, ωστόσο δεν πρέπει ποτέ και σε καμία στιγμή να υποτιμήσει τον αντίπαλο. Το γνωρίζουν άπαντες. Έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και στο παιχνίδι με τη Σουτζέσκα, στην κυριολεξία δεν πρέπει να γίνει λάθος ούτε το… παραμικρό.

Αν παίξουν την μπάλα που ξέρουν και μπορούν οι πρωταθλητές, θα έχουν τη δυνατότητα να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και να μην μπλέκουν σε… περιπέτειες. Είναι μια νέα ομάδα, όμως ο Πάολο Τραμετσάνι, καλείται να βρει τις λύσεις, να βρει ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε να φύγει με το «διπλό» και ίσως να βρεθεί με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

O Iταλός κόουτς δήλωσε πως πάντα θέλει οι ποδοσφαιριστές του να δίνουν το 100% και αυτό πρέπει να κάνουν και με τη Σουτζέσκα.

Για να πάρει σκορ πρόκρισης ο ΑΠΟΕΛ, για να μην μπει σε… φασαρίες, και τα σχετικά, για αρχή, καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός και να μην κάνει λάθη.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ:

Αν λάβουμε υπόψη το φιλικό με τη Δόξα τότε δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές παρά μόνο μία στη γραμμή κρούσης του ΑΠΟΕΛ. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μπέλετς με τριάδα μπροστά του τους Βούρο, Λαφράνς Ιωάννου. Ο Μιχαΐλοβιτς θα κινείται ως αριστερός μπακ – χαφ ενώ ο Γιάκολις ως δεξιός. Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Γκέντσογλου και Σόουζα, ενώ ως επιτελικός μέσος ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Μπροστά επιθετικό δίδυμο, θα είναι ο Τάμαρι μαζί με τον Χαλένιους, όμως θέση αντί του Σουηδού διεκδικεί με αξιώσεις και ο Πάβλοβιτς.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top