ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει δουλειά για να γίνει ΟΜΑΔΑ – Πίστωση χρόνου χωρίς να μπουν σε… περιπέτειες!

Θέλει δουλειά για να γίνει ΟΜΑΔΑ – Πίστωση χρόνου χωρίς να μπουν σε… περιπέτειες!

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ζητούμενο απέναντι στη Σουτζέσκα που ήταν η νίκη και κράτησε το 0 παθητικό στην άμυνα χάρις στο γκολ – πέναλτι του Ντε Βινσέντι στο 41′ και τον Τάμαρι που για μια ακόμα φορά ήταν ο… Τάμαρι.

Ωστόσο, οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν πως ακόμα δεν είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς πως έγιναν τόσες μεταγραφές και ήταν μόλις το πρώτο φετινό ματς. Οι παίκτες ακόμα γνωρίζονται και δεν έχουν αποκτήσει την ομοιογένεια που χρειάζονται.

Οι πρωταθλητές, δεν έπεισαν με την απόδοση τους, φανερώνοντας αρκετές αδυναμίες, όμως, πρέπει να τους δοθεί πίστωση χρόνου γιατί είναι ακόμα νωρίς. Βέβαια, αρκεί, η πίστωση χρόνου να μην φέρει… αρνητικά αποτελέσματα και να υπάρξει κάποια… περιπέτεια όσον αφορά την πρόκριση (ή ακόμα και τις προκρίσεις).

Κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και κλάση, που ξέρουν να αντέχουν στα δύσκολα, αλλά πρέπει να κάνουν αρκετή προσπάθεια για να γίνουν ένα συμπαγές σύνολο.

Η μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του Πάολο Τραμετσάνι δεν λέει να… κοπάσει και αυτό μόνο κακό μπορεί να κάνει σε μια κρίσιμη περίοδο. Αν όλα είναι καλά ή όχι, αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα που μεσολαβεί, αν γίνει κάποια… στραβή τότε είναι που θα πρέπει άπαντες να αναλογιστούν τις ευθύνες του και ευχή όλων στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο να μην είναι πλέον αργά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top