ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρώτη ΜΑΧΗ θα κρίνει πολλά – Το ΔΙΛΗΜΜΑ στο πλάνο του Κέρκεζ!

Η πρώτη ΜΑΧΗ θα κρίνει πολλά – Το ΔΙΛΗΜΜΑ στο πλάνο του Κέρκεζ!

Τα ψέματα έχουν τελειώσει. Η ΑΕΛ ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2019-2020. Από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκινάει η κυπελλούχος ΑΕΛ το νέο της Ευρωπαϊκό οδοιπορικό, όπου θα φιλοξενηθεί η ώρα 21:30 από τον Άρη στα πλαίσια των πρώτων αναμετρήσεων του β΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης, μέχρι και σήμερα, άπαντες στην ΑΕΛ χρίζουν ως φαβορί για την πρόκριση την ομάδα της Ελλάδας. Εντούτοις, όποιες πιθανότητες υπάρχουν για πρόκριση, η ΑΕΛ θα τις διεκδικήσει, θα τις κυνηγήσει, ευελπιστώντας το βράδυ σε ένα καλό αποτέλεσμα, που θα στέλνει την υπόθεση πρόκριση στο «ΑΕΚ Αρένα» σε μία βδομάδα.

Επιπλέον, κίνητρο για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ είναι το αήττητο του αντιπάλου σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσα στην έδρα του. Για να μπορέσει η ΑΕΛ να αποδράσει από το γήπεδο της Θεσσαλονίκης με νίκη, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την περίοδο, δηλαδή αγωνιστική κατάσταση και ετοιμότητα που είναι οι ομάδες, τότε οι κυπελλούχοι Κύπρου, οι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς στον αγωνιστικό χώρο, για το πολυπόθητο διπλό.

Πέρα του Κάρλος και Μαρκόσκι, που δύσκολο ως απίθανο σενάριο να χρησιμοποιηθούν από Ντούσαν Κέρκεζ, μιας και ταλαιπωρήθηκαν αρκετά τις προηγούμενες μέρες με προβλήματα τραυματισμών, όλοι οι άλλοι παίκτες που ακολούθησαν και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στη Βουλγαρία, είναι στην αποστολή για τον βραδινό αγώνα.

Πιθανολογείται ότι ο Βόσνιος τεχνικός θα παρατάξει ένα σχήμα με σύστημα 3-5-2. Ο Βοζίνια θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Η αμυντική τριάδα θα αποτελείται από τους Γκοντάλ, Τζούνιορ και Αντρέ Τεϊσέιρα. Δύο ανασταλτικά χαφ οι Ζντραβκόφσκι και Γκαθτανάγια. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Αντάμοβιτς. Στα άκρα θα είναι δεξιά ο Νιλς Τεϊσέιρα και αριστερά ο Αβραάμ. Στο δίδυμο της επίθεσης σίγουρος είναι ο Χουράδο ενώ η άλλη θέση θα παιχτεί μεταξύ Αγκάνοβιτς και Γκαζαριάν.

Αν και εφόσον θελήσει κάποια άλλη επιλογή ο Ντούσαν Κέρκεζ για το βασικό σχήμα, τότε οι Γκαζαριάν, Τόρρες, είναι οι δύο επικρατέστεροι για να πάρουν θέση στο αρχικό πλάνο, ενώ είναι και ο Γουίλερ.

Αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΛ ήδη έχουν μαζευτεί στη Θεσσαλονίκη για να βρεθούν το βράδυ στη Θύρα 4 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι τελευταίοι φίλαθλοι θα αναχωρήσουν το πρωί από την Κύπρο για τη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας. Έχοντας 1200 εισιτήρια στη διάθεση της η ΑΕΛ, υπολογίζεται ότι θα είναι αρκετές εκατοντάδες το βράδυ στο γήπεδο, για να στηρίξουν την προσπάθεια της Λεμεσιανής ομάδας.

Mέγας χορηγός ταξιδιού η Ελληνική Τράπεζα – Υποστιρικτής Trippers Bar.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top