ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Με αυτό το κάταγμα του έδωσαν εξιτήριο» –Κλονίζει η ακτινογραφία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Με αυτό το κάταγμα του έδωσαν εξιτήριο» –Κλονίζει η ακτινογραφία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοβαρούς ισχυρισμούς που προκάλεσαν δεκάδες αρνητικά σχόλια για την κατάσταση στα νοσηλευτήρια του δημοσίου, προβάλλει γυναίκα από την Πάφο.

Σύμφωνα με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και δηλώσεις που έκανε στο ThemaOnline, συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα ο 55χρονος αδερφός της, υπέστη σοβαρό κάταγμα βραχιόνιου οστού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, από το οποίο του έδωσαν εξιτήριο την επόμενη ημέρα.

Ωστόσο, λόγω των αφόρητων πόνων που είχε ο αδερφός της, αμέσως οι οικείοι του τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Λεμεσού.

Εκεί, μόλις διαπίστωσαν τη σοβαρότητα του κατάγματός του, διευθέτησαν άμεσα τη διεξαγωγή πολύωρης εγχείρησης με στόχο την αποκατάστασή του.

Η κα Ρ. Φ. μιλώντας στο ThemaOnline μας ανέφερε τα βασικά γεγονότα, αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο αδερφός της τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Πέμπτη (25/07) το μεσημέρι στο χωριό Κάθηκας, καθώς ανέβαινε σκαλιά ταβέρνας. «Σκόνταψε, κατρακύλησε και κτύπησε στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του» μας εξήγησε.

 

Η ακτινογραφία του βραχιόνιου οστού του 55χρονου, στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, λίγο μετά το εξιτήριο που πήρε από το Γ.Ν. Πάφου...

 

Εν συνεχεία, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. «Τον υπέβαλαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ο γιατρός έκανε ανάταξη του σπασμένου χεριού του, ενώ του τοποθέτησε ειδικό νάρθηκα, λέγοντας ότι ‘θα δέσει μόνο του’» μας είπε η κα Ρ.Φ.

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία της, την Παρασκευή (26/07) το απόγευμα του δόθηκε εξιτήριο, παρά τους αφόρητους πόνους που είχε.

«Αμέσως μετά το εξιτήριο διευθετήσαμε τη μεταφορά του σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου ο γιατρός κρατούσε το κεφάλι του μόλις είδε την ακτινογραφία που έβγαλε εκεί. Ο αδερφός μου μπήκε άμεσα χειρουργείο με την διαδικασία να είναι πολύωρη» μας είπε.

Το ThemaOnline θα επανέλθει με νεότερο δημοσίευμα δίνοντας το βήμα σε εμπλεκόμενους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top