LIFESTYLE

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο (27/7)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο (27/7)

Κριός
Η μέρα σε ωθεί σε καταναλωτικές δαπάνες! Μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου ή κάποια μικρά δωράκια θα μπορούσαν να είναι στο πρόγραμμα. Απλά μην υπερβάλεις… Η οικογένεια επίσης σε απορροφά σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τα προβλήματα και τις ανάγκες της. Συνειδητοποιείς όμως κάποια στιγμή, ότι μόνο δίνεις στην οικογένεια σου και δεν παίρνεις σχεδόν τίποτε. Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σου από την καθημερινότητα, αλλά και να σου δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος
Η συλλογική εργασία θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που θα έφερνες από μόνη σου. Ανοίγεται μπροστά σου μια καινούρια πόρτα για τα επαγγελματικά σου! Κατά τα άλλα, ευχάριστη κοινωνική ζωή θα φέρει η σημερινή μέρα. Καθησύχασε τη συναισθηματική σου ανησυχία ή ανασφάλεια με δράση. Μια μικρή απόδραση στη φύση θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς θα ηρεμήσεις και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά τις επόμενες κινήσεις σου σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Δίδυμος
Θα βρεις τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσεις όλα εκείνα τα προβλήματα που σου δημιουργούν άγχος σε επαγγελματικό επίπεδο. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσένα να μοιραστείς τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας! Μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Συναισθηματικά μπορεί να αποκατασταθεί ένα επικοινωνιακό ή ερωτικό ζήτημα που σε ταλαιπώρησε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Τα άστρα σε συμβουλεύουν να έχεις συνείδηση των πράξεων σου. Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Καρκίνος
Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σου θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλεις να εκτεθείς στο περιβάλλον σου. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση! Ο αυθορμητισμός σου ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Να φανείς σοβαρή και αξιόπιστη, για να μπορούν να σε εμπιστευτούν οι γύρω σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει, εσύ που είσαι αδέσμευτη. Όσο για εσένα που είσαι δεσμευμένη, υπάρχουν οι ενδείξεις ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ικανοποιητικά.

Λέων
Η διαίσθηση σου θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα στις επαφές και τις συνομιλίες επαγγελματικής φύσης που θα έχεις. Φρόντισε οι συνομιλίες σου να είναι ουσιαστικές. Πρόσεχε να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Μην είσαι αφηρημένη και προσπάθησε να οργανωθείς. Το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεσαι συνέχεια τις προσωπικές σου επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σου. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ικανοποιητικά.

Παρθένος
Καθυστερήσεις θα φέρει και πάλι η μέρα σου, με συνέπεια να δοκιμαστεί το νευρικό σου σύστημα. Κάνε υπομονή, δείξε επιμονή στις επιδιώξεις σου και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Ασυνήθιστες και εντυπωσιακές δραστηριότητες θα δώσουν το στίγμα της μέρας. Οι αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές, γιατί δεν θα έχουν συνέχεια. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα ουσιώδη από τα επουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείς μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις ζωής.

Ζυγός
Δύσκολη μέρα, με γεγονότα να σε απορυθμίζουν σε στιγμές! Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου. Φως στον ορίζοντα εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα ανοίξουν χωρίς να το καταλάβεις την πόρτα σε κάτι καινούριο στην επαγγελματική σου ζωή! Ξεκαθαρίσματα στις προτεραιότητές σου μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις το μυαλό σου και να δεις νέες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σου… Επικεντρώσου σε ό,τι έχει πραγματική αξία να αφιέρωσε τον χρόνο και την ενέργεια σου και αφήσει πίσω σου όλα τα υποδεέστερα.

Σκορπιός
Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχεις πάντοτε κατά νου… Υποχώρησε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψεις σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σου. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δεν μπορείς να ανεχτείς τον τρόπο που πραγματοποιείται. Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν να αποτραπούν, αν ασχοληθείς με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων.

Τοξότης
Συντόνισε τις ενέργειές σου και μην σκορπάς τις δυνάμεις σου χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σε αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σου καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες. Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σου δημιουργεί τάση για απομόνωση. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να λύσεις με αυτό τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σε απασχολεί.

Αιγόκερως
Αφιέρωσε σήμερα κάποιο χρόνο στον εαυτό σου, καθώς περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απαραίτητο, γιατί οι σωματικές σου αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνεις και σε περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σου. Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου. Μην κάνεις παρανοήσεις και έκφρασε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σου στο σύντροφο σου.

Υδροχόος
Ευνοούνται  αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου. Τα άστρα είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντί σου. Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σε χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα. Κάνε μόνο καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος. Πολλές υποχρεώσεις σε κοινωνικά θέματα σου δημιουργούν κάποια ένταση. Κάποια πράγματα όμως είναι αναγκαία… Με σκληρή δουλειά και με μεγάλη υπομονή, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα. Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε γεμίσει θετική ενέργεια. Κάνε και κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σου…

Ιχθείς
Απόφυγε τη συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπεις σε περιπέτειες χωρίς τέλος. Θα πρέπει να πάρεις αποστάσεις από κάποια γεγονότα ή πρόσωπα για να μπορέσεις να απαλλαγείς από τα βαρίδια που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά. Το βράδυ σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν πρόκειται να ανανεωθείς ψυχικά. Φρόντισε όμως να μην παραμελήσεις τελείως τα αγαπημένα σου άτομα.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top