ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα στερηθούν τον «καλύτερο» τους παίκτη στην Κύπρο – Θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το πλήγμα…

Θα στερηθούν τον «καλύτερο» τους παίκτη στην Κύπρο – Θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το πλήγμα…

Η ιστορία με την κάρτα φιλάθλου, τις αντιδράσεις, τις συζητήσεις και γενικά ο χαμός που γίνεται κρατάει εδώ και αρκετό καιρό και θα συνεχιστεί με μοναδικό χαμένο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Με αρχή από τα ευρωπαϊκά ματς των κυπριακών ομάδων…

Λύση στο πρόβλημα με την αποχή του κόσμου από τα γήπεδα δεν έχουν καταφέρει να βρουν οι αρμόδιοι και από την στιγμή που εφαρμόστηκε πέρυσι και το μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου το πρόβλημα διογκώθηκε.

Δεν είμαστε οι άκρως αρμόδιοι και υπεύθυνοι για να κρίνουμε πως πρέπει να εφαρμοστεί αυτό το μέτρο καθώς ούτε κι εμείς θέλουμε τη βία στα γήπεδα, όμως θέλουμε την πλατιά μάζα του κόσμου να έρθει πίσω στην κερκίδα. Κάτι που για την ώρα δεν φαίνεται να συμβαίνει…

Και αυτό θα φανεί ακόμη περισσότερο την εβδομάδα που έρχεται. ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Απόλλων αγωνίζονται στην Κύπρο (μόνο η ΑΕΚ εκτός με Λέφσκι στη Βουλγαρία) με μοναδικό στόχο την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ (ΑΠΟΕΛ) και Γιουρόπα Λιγκ (Απόλλων,ΑΕΛ).

Την Τρίτη (30/7) ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Σουτζέσκα στο ΓΣΠ και μετά τη νίκη του εκτός έδρας με 1-0 είναι το φαβορί για την πρόκριση. Το σίγουρο όμως είναι πως δεν θα έχει τη μαζική στήριξη από τον κόσμο του και ειδικά για τους γαλαζοκίτρινους είναι μεγάλο μειονέκτημα. Μέσα στο ΓΣΠ ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων απέδειξε πως μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας σε παιχνίδι που η μπάλα… καίει. Φέτος όμως δεν θα το κάνει, λόγω της αποχής μεγάλης μερίδας των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο των οργανωμένων.

Δύο μέρες μετά, την Πέμπτη (1/8) Απόλλωνας και ΑΕΛ θα… ταξιδέψουν (άλλο και τούτο με το γήπεδο στη Λεμεσό…), σε Λευκωσία και Λάρνακα με στόχο την πρόκριση και το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Η ΑΕΛ μετά το 0-0 στη Θεσσαλονίκη θέλει μέσα στην Αρένα οπωσδήποτε τη νίκη όμως δεν αναμένεται να… δημιουργήσει έδρα-καμίνι όπως έκανε ο Άρης μια εβδομάδα πριν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από την άλλη, ο Απόλλωνας μετά την ήττα με 2-1 στην Ιρλανδία θα υποδεχθεί στο ΓΣΠ την Σάμροκ και σίγουρα θέλει να κάνει την ανατροπή. Και πολύ πιθανό να το κάνει, εάν όμως χρειαστεί τη στήριξη της εξέδρας δύσκολα θα την βρει μέσα στο ΓΣΠ των 20 και βάλε χιλιάδων…

Και να σκεφτείτε ότι ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας δαπάνησαν μεγάλα χρηματικά ποσά για μεταγραφική ενίσχυση όμως χωρίς τον κόσμο μοιάζει να λείπει κάτι. Σαν ανάλατο… φαγητό ένα πράγμα.

Για αυτό ας βρεθεί επιτέλους μια λύση να επιστρέψει στα γήπεδα ο κόσμος γιατί η εικόνα που θα αντικρίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα στα ματς των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη, δεν θα είναι η εξαίρεση αλλά ο… πικρός κανόνας!

Τρίτη 30 Ιουλίου
2ος προκριματικός γύρος Champions League
20:00 ΑΠΟΕΛ – Sutjeska (ΓΣΠ)

Πέμπτη 1η Αυγούστου
2ος προκριματικός γύρος Europa League
19:30 Λέφσκι Σόφιας – ΑΕΚ
20:00 ΑΕΛ – Άρης Θεσσαλονίκης (ΑΕΚ Αρένα)
20:00 Απόλλων – Shamrock Rovers (ΓΣΠ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top