ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφτασε η ώρα για πρόκριση και… ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στους Μαυροβούνιους (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Έφτασε η ώρα για πρόκριση και… ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στους Μαυροβούνιους (ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να… μην πέσει στην «παγίδα» των Μαυροβούνιων είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος απόψε (20:00) υποδέχεται στο ΓΣΠ τη Σουτζέσκα για τον Β΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρα από το γεγονός ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, έχουν αποκτήσει και σημαντικό πλεονέκτημα πρόκρισης κερδίζοντας στο πρώτο ματς εκτός έδρας με 0-1 και μόνο με… «χαρακίρι» θα αποκλειστούν από τη διοργάνωση.

Βέβαια, επειδή ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει και οι παίκτες του αναμένεται να παίξουν σαν… «καμικάζι» δίχως πίεση και άγχος, αυτόματα αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και κινδύνου της αποψινής αναμέτρησης, γι΄ αυτό και οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ όπως φυσικά και ο προπονητής, θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους… δεκατέσσερα, αντιμετωπιζοντας με τη δέουσα σοβαρότητα και σεβασμό τη Σουτζέσκα και χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης.

Αυτό άλλωστε ζήτησε και ο Τραμετσάνι από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι καλούνται να… δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο στους Μαυροβούνιους, όχι μόνο για την μέτρια εμφάνιση που έκαναν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και για τα όσα είπε η επίσημη Σουτζέσκα με τις αναφορές της για τη διαιτησία, με τις οποίες προσπάθησαν ξεκάθαρα να μειώσουν τη νίκη του ΑΠΟΕΛ, αλλά και να… βάλουν πίεση στη διαιτητική ομάδα που ορίστηκε για τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιταλός τεχνικός δούλεψε αρκετά στις τελευταίες προπονήσεις σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης, ετοιμάζοντας ένα διαφορετικό πλάνο σε σχέση με το ματς στο Μαυροβούνιο, αφού ο ΑΠΟΕΛ στην έδρα του και με τον κόσμο στο πλευρό του, αναμένεται να παίξει πιο επιθετικά με στόχο να… «πατήσει» τον αντίπαλο από το ξεκίνημα, πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα απλοποιήσει ουσιαστικά το έργο του.

Ο στόχος του Τραμετσάνι είναι να «κτυπήσει» την Σουτζέσκα εκεί που «πονάει» και έδειξε την προηγούμενη Τρίτη πως έχει αρκετά τρωτά σημεία, τα οποία καλείται να εκμεταλλευτεί ο ΑΠΟΕΛ, έχοντας παράλληλα μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν για να… «μπλοκάρει» τη δράση των Μαυροβούνιων» στην κόντρα επίθεση, αλλά και στα «στημένα», που αναμένεται να είναι τα κύρια «όπλα» τους στην αποψινή «μάχη» του ΓΣΠ, στην προσπάθεια τους για να σκοράρουν χωρίς να αφήνουν κενά στην άμυνα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Πολλά είναι τα σενάρια που «παίζουν» για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Μαυροβούνιο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπέλετς, με τριάδα μπροστά του, τους Βούρο, Λαφράνς και Σάβιτς. Σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ θα αγωνιστεί ο Νικόλας Ιωάννου και τη δεξιά πλευρά θα καλύπτει ο Μιχαΐλοβιτς.

Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Σόουζα και Γκέντσογλου, ενώ αρκετές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού αντί του Ελλαδίτη, συγκεντρώνει ο Άλεφ.

Μπροστά τους θα είναι σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Τόμας Ντε Βινσέντι, με επιθετικό δίδυμο τους Τάμαρι και Χαλένιους, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάρει τη θέση του Σουηδού, ο Πάβλοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top