ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαρτυρία για την φωτιά στο οίκημα του Άρη Θεσσαλονίκης – «Τέθηκε κακόβουλα»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαρτυρία για την φωτιά στο οίκημα του Άρη Θεσσαλονίκης – «Τέθηκε κακόβουλα»

Κακόβουλα τέθηκε η φωτιά στο υποστατικό στο οποίο στεγαζόταν το σωματείο Άρης Θεσσαλονίκης, στη Λευκωσία, σύμφωνα με τις τις πρώτες εξετάσεις που έχουν γίνει, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, σημειώνοντας παράλληλα ότι η υπόθεση διερευνάται.

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη 1/8 στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και απαντώντας σε ερώτηση για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σωματείο του Άρη Θεσσαλονίκης στη Λευκωσία, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε ότι γύρω στις 04:30 λήφθηκε πληροφορία ότι σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λευκωσία υπήρχε φωτιά.

Στο σημείο, είπε, μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής και ανακριτές της Αστυνομίας.

«Διαπιστώθηκε ότι υπήρξε φωτιά από την οποία καταστράφηκε τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό μέρος του συγκεκριμένου υποστατικού», πρόσθεσε.

Ο κ. Ανδρέου ενημέρωσε επίσης ότι «από την πρώτη στιγμή η σκηνή αποκλείστηκε, έχουν γίνει κάποιες εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα».

Διενεργούνται εξετάσεις για περισυλλογή μαρτυρίας και έχουν ήδη περισυλλεγεί κάποια τεκμήρια από την σκηνή. Η υπόθεση διερευνάται, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν υποψίες για το ποιοι μπορεί να ενέχονται σε αυτή την υπόθεση απάντησε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει οποιαδήποτε υποψία.

Υπάρχουν κάποιες κατευθύνσεις οι οποίες διερευνώνται και έχει εξασφαλιστεί μια μαρτυρία η οποία αυτή τη στιγμή αξιολογείται για εντοπισμό των δραστών, σημείωσε.

ΚΥΠΕ

Μέγας χορηγός η Ελληνική Τράπεζα – Υποστηρικτής το Trippers Bar

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top