ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΛΟΙΟ ΜΕ 225 ΚΙΛΑ: Τοποθετείται η εταιρεία – «Οι αρχές του πλοίου ειδοποίησαν τις τοπικές Αρχές»

ΠΛΟΙΟ ΜΕ 225 ΚΙΛΑ: Τοποθετείται η εταιρεία – «Οι αρχές του πλοίου ειδοποίησαν τις τοπικές Αρχές»

Ανακοίνωση με τη θέση της εξέδωσε η κυπριακή εταιρεία Intership Navigation, πλοιοκτήτρια του πλοίου που «πιάστηκε» με 22 κιλά κοκαΐνης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας που εξέδωσε την Πέμπτη 01/08, το επίμαχο πλοίο της αναχώρησε από το λιμάνι της Κολομβίας με προορισμό το Μεξικό.

Το φορτίο του πλοίου ήταν μεταλλουργικά εμπορεύματα, ενώ όπως αναφέρεται, οι ουσίες εντοπίστηκαν και άμεσα οι ίδιες οι αρχές του πλοίου ειδοποίησαν τις τοπικές Αρχές.

Συνεχίζοντας, η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες για εντοπισμό άλλων ποσοτήτων ναρκωτικών που τυχόν να υπάρχουν τόσο εντός του πλοίου όσο και στον βυθό χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

«Σε αυτό το σημείο δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιο μέλος του πληρώματός μας συμμετείχε στη διακίνηση ναρκωτικών. Οι διευθυντές και το πλήρωμα συνεργάζονται πλήρως με τις τοπικές αρχές για να ερευνήσουν το θέμα, ενώ συγχρόνως στηρίζουμε το πλήρωμά μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Υπενθυμίζουμε πως οι Αρχές στο Μεξικό εντόπισαν στα αμπάρια του πλοίου, μετά από έλεγχο και καλά κρυμμένα, 225 κιλά κοκαΐνης. Το υπό κυπριακή σημαία πλοίο, είχε πιάσει λιμάνι στην Αλταμίρα του Μεξικό προερχόμενο από την Μπαρανγκίλα της Κολομβίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top