ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζελάγια μετά την πρόκριση: «Χαρούμενος αλλά και λυπημένος…» – Ποιον συμπαίκτη του ΑΠΟΘΕΩΣΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζελάγια μετά την πρόκριση: «Χαρούμενος αλλά και λυπημένος…» – Ποιον συμπαίκτη του ΑΠΟΘΕΩΣΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του αρχισκόρερ του Απόλλωνα στην Ευρώπη, Εμίλιο Ζελάγια μετά την δραματική πρόκριση επί της Σάμροκ.

Ο Αργεντινός φορ του Απόλλωνα μίλησε για το παιχνίδι, την απόδοση του και την κίτρινη κάρτα και τον επόμενο αντίπαλο, την Αούστρια ενώ αποθέωσε τον Σαρδινέρο, ο οποίος όπως είπε άλλαξε το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για το ματς και την πρόκριση: «Ήταν ένα δύσκολο ματς όμως δείξαμε χαρακτήρα και ομαδικό πνεύμα παίρνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είμαστε χαρούμενοι και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα»

Για την απόδοση του: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα με τα γκολ μου. Είμαι όμως πολύ λυπημένος για την κίτρινη κάρτα γιατί στο επόμενο παιχνίδι δεν θα παίξω. Πιστεύω όμως ότι οι συμπαίκτες μου θα πολεμήσουν και θα φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα»

Για τα ματς με Αούστρια: «Θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Είναι πιο δυνατοί πιστεύω. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο όμως ξέρουμε την ομάδα μας και ανυπομονούμε να προχωρήσουμε»

Για το γεγονός ότι αμέσως μετά την κόκκινη του Παπουλή ο Απόλλωνας δέχτηκε το γκολ: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή. Σκεφτόμουν ότι θα πάμε στα πέναλτι, έπεσε η ψυχολογία μας και χάσαμε το μομέντουμ. Χάσαμε και την κατοχή της μπάλας όμως ο Σαρδινέρο, που μπήκε μέσα, έκανε εξαιρετική δουλειά. Κέρδισε την κόκκινη της Σάμροκ και αργότερα σκόραρε. Άλλαξε όλο το παιχνίδι μετά»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top