ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν ξεχνούν τον Γιώργο τους που «έφυγε» τόσο άδικα – Δίπλα στην οικογένεια ο κόσμος – VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεν ξεχνούν τον Γιώργο τους που «έφυγε» τόσο άδικα – Δίπλα στην οικογένεια ο κόσμος – VIDEO

Πριν από περίπου 20 χρόνια, ο Γιώργος έφυγε για το μακρινό ταξίδι, όμως η οικογένειά του, δεν έπαψε ποτέ να τον θυμάται και να τιμά την μνήμη του.

Λίγο πριν παρουσιαστεί στην Εθνική Φρουρά για την θητεία του, ο Γιώργος, βρέθηκε σε παραλιακή περιοχή της Κύπρου, όπου, δυστυχώς έχασε τη ζωή του, μέσα στην θάλασσα.

Η οικογένειά του από τότε, διοργανώνει αιμοδοσία στην μνήμη του, με την βοήθεια και του Δήμου Στροβόλου στην οποία ο κόσμος ανταποκρίνεται, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη στην οικογένεια του άτυχου Γιώργου.

Η μητέρα του, την Πέμπτη (1/8) δημοσίευσε βίντεο με ομιλία του δημάρχου Στροβόλου για την καθιερωμένη αιμοδοσία ενώ ανέφερε στην ανάρτησή της: «Η παρουσία σας και η συμπαράσταση σας στην αιμοδοσία κάθε χρόνο και γενικά όλα αυτά τα είκοσι χρόνια που ο Γιώργος μας δεν είναι μαζί μας, αλήθεια δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μας απαλύνει τον πόνο του χαμού του. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό να μεταφέρει αυτό που νοιώθουμε. Εμείς μέχρι θανάτου θα κάνουμε αυτό που κάνουμε για να κρατήσουμε την μνήμη του ζωντανή γιατί αυτό αξίζει στον λεβέντη μας αλλά πάντοτε με την δική σας συμπαράσταση που χωρίς αυτήν δεν θα τα καταφέρναμε. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά γιατί είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσους πολλούς δίπλα μας αλλά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Στροβόλου για τα όσα μας προσφέρει, τον Πατερούλη μας που είναι για τόσα χρόνια δίπλα μας, την διευθύντρια το προσωπικό και τους κρατούμενους των κεντρικών φυλακών, την οικογένεια μας τους φίλους μας και τους φίλους των παιδιών μας, τους διευθυντές και συναδέλφους μου, τους αθλητές και φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που ο Γιώργος και ο Άγγελος ήταν και είναι αθλητές και λάτρεις του, αλλά και την οικογένεια του αλησμόνητου αδελφού μου Αρχιμήδη για ότι μας προσφέρουν εις μνήμη του. Σας ευχαριστούμε ξανά και ραντεβού τον Αύγουστο 2020 πιο δυνατά».   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top