ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο καλύτερο τάιμινγκ ο αγώνας με την Αούστρια για τον Απόλλωνα – Ξεκίνησε το… «σκανάρισμα» της

Στο καλύτερο τάιμινγκ ο αγώνας με την Αούστρια για τον Απόλλωνα – Ξεκίνησε το… «σκανάρισμα» της

Εννοείται ότι η Αούστρια Βιέννης, όχι μόνο ως όνομα, αλλά και σε σχέση με το ρόστερ που έχει, είναι σαφώς πιο ζόρικος αντίπαλος από την άσημη Σάμροκ Ρόβερς.

Παρ΄ όλα αυτά, η Ιρλανδική ομάδα «έβγαλε την ψυχή» του Απόλλωνα, μέχρι να τη ρίξει οριστικά στο καναβάτσο, γι΄ αυτό και η Λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στα δύο παιχνίδια με τους Αυστριακούς, για να προκριθεί και φέτος στα πλέι-οφ και να βρεθεί μόλις ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Το θετικό για τον Απόλλωνα στο… αντάμωμα με την Αούστρια, είναι ότι η ομάδα της Βιέννης δείχνει να μην βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και ενδεχομένως να έχει και προβλήματα στα αποδυτήρια της, αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ήττες, 3-1 από την Βάτενς και 0-3 εντός έδρας από τη Λασκ Λιντς!

Και αν θεωρήσουμε ότι υπάρχουν ελαφρυντικά για την τριάρα από τη δευτεραθλήτρια Αυστρίας, λόγω της δυναμικότητας της, εντούτοις η ήττα από τη Βάτενς, αλλά και γενικά η εικόνα που έβγαλε σε αυτά τα δύο ματς, με πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και ειδικά στην άμυνα, είναι θετικός οιωνός για τον Απόλλωνα, ο οποίος αν πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης του, ενδεχομένως να φύγει ακόμα και με το διπλό από την Αυστρία την ερχόμενη Πέμπτη (08/08).

Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρίες, τις οποίες δεν συμμερίζεται ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει το… «σκανάρισμα» της Αούστρια, μετά από τα όσα του μετέφερε αναλυτικά ο συνεργάτης του, Γιώργος Ελευθερίου που την «κατασκόπευσε» στο 0-3 από τη Λασκ, με στόχο να ετοιμάσει τον Απόλλωνα όσο καλύτερα γίνεται, αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά για την πρώτη μάχη, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα όποια προβλήματα του αντιπάλου.

Παράλληλα, ο Κύπριος τεχνικός θα στείλει το μήνυμα στους παίκτες του να… μην παρασυρθούν από τα αρνητικά αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα, αφού έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες και μπορεί ανά πάσα στιγμή να «γυρίσει το χαρτί», ειδικά αν υποτιμηθεί ή δεν αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα που αρμόζει ένα ματς αυτού του επιπέδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top