ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προεδρική χαρακτηριστική ατάκα για τα περί αδειοδότησης Μακαρείου – Τι είπε για Σαντίκ, υπερβάσεις και τι… ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ

Προεδρική χαρακτηριστική ατάκα για τα περί αδειοδότησης Μακαρείου – Τι είπε για Σαντίκ, υπερβάσεις και τι… ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ

Δηλώσεις παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας στον «Active» ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τις μετεγγραφές της Δόξας: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ενίσχυση και τον τρόπο που δουλεύσει η ομάδα. Ότι θέλαμε το πήραμε μέσα στα οικονομικά δεδομένα που έχει η ομάδα. Πήραμε παραπάνω απ’ όσα θέλαμε, έχουμε πλέον ένα πολύ καλό ρόστερ, ποιοτικό, γεμάτο. Μια γκάμα ποδοσφαιριστών Κυπρίων και ξένων που μας αφήνει ικανοποιημένους».

Για το νέο απόκτημα της ομάδας Καρλάο: «Είναι αυτός, είναι και ο Μέσκα. Είναι πολλοί ποδοσφαιριστές. Να σας αποκαλύψω και κάτι που λέω για πρώτη φορά, τις τελευταίες μέρες δεχθήκαμε πρόταση για τον Καρλάο από μεγάλη ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος. Βεβαίως αρνηθήκαμε, είναι ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποια είναι η ομάδα, τους απάντησα αμέσως και τους είπε να το συζητήσουμε τον Ιανουάριο ή το επόμενο Καλοκαίρι. Ξέραμε πως είναι καλός ποδοσφαιριστής είναι και φανταστικός χαρακτήρας, ένα διαμάντι. Έχει λάμψει με τους συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ. Είμαι σίγουρος πως θα πάει καλύτερα απ’ ότι στη Νέα Σαλαμίνα».

Για τη μετεγγραφή του Σαντίκ στην Ανόρθωση: «Είπα πολλές φορές πως θα τον παίρναμε επειδή είναι ο Σαντίκ περισσότερο και όχι επειδή τον χρειαζόμαστε. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ανόρθωση, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μεγάλη ομάδα έχει εκτιμήσει την αξία του, είμαι σίγουρος πως θα πάει πολύ καλά. Τον αγαπάμε, μας αγαπάει και είμαστε δίπλα του όποτε μας χρειαστεί».

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της Δόξας: «Εμάς δεν μας τρομάζει να ξηλώνουμε την ομάδα. Ξέρουμε αυτή τη δουλειά και εγώ και ο Χατζηλούκας. Το ρόστερ αλλάζει λόγω αναγκών, οικονομικών υπερβάσεων κτλπ. Φέτος κρατήσαμε το 75% και θέλουμε να χτίσουμε σε αυτή την ομάδα. Κάναμε 8 μετεγγραφές και αν γίνεται του χρόνου να κάνουμε 4. Θέλουμε στην Περιστερώνα να είμαστε παντοδύναμοι γιατί θέλουμε να είμαστε δυνατοί στο σπίτι μας. Θα δούμε για Ευρώπη. Έχω πει πως θέλω να πάρω το πρωτάθλημα. Μπορώ; Αν μπορώ γιατί όχι; Είναι καλό να κάνεις όνειρα».

Για το αν έγιναν οικονομικές υπερβάσεις: «Δεν κάναμε κάποια οικονομική υπέρβαση, γράψαμε τι λεφτά θέλουμε, που πάμε, γιατί απαγορεύεται να φεύγουμε από τους προϋπολογισμούς μας. Ξέρετε πως η Δόξα είναι μια από τις πιο υγιής ομάδας, δεν θέλουμε να ξεφύγουμε για να μην μπορούμε ξανά σε προσφυγές κτλπ».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ: «Στο γήπεδο της Δόξας Παλιομετόχου, ένα πολύ ωραίο γήπεδο και καλώ τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα. Ευχαριστώ τον πρόεδρος της ομάδας».

Για το αν θα πάρει άδεια το Μακάρειο: «Με όλο το θάρρος, όταν το Μακάρειο δεν μπορεί να πάρει άδεια, για τι πράγματα μιλούμε; Για όνομα του Θεού. Κάποιοι φοβούνται να πάρουν την ευθύνη, κάποιο κλωτσούν την μπάλα ο ένας στον άλλον. Ήρθαμε εδώ και μπορεί να μας πουν πως δεν θα παίξουμε τα πρώτα τρία παιχνίδια, γιατί έτσι. Είναι μια παρωδία όλο αυτό. Να βρουν 5 πράγματα και να τελειώνει αυτό το πράγμα. Μιλώ για τον ΚΟΑ, την ΚΟΠ, την επιτροπή αδειοδότησης. Ζητήσαμε το Μακάρειο για φιλικό με την Ανόρθωση και μας είπαν πως δεν παραχωρείται, χωρίς φιλάθλους. Και θέλουμε να έχουμε ποδόσφαιρο;».

Για την αντίδραση του αν δεν αδειοδοτηθεί το Μακάρειο: «Να πάμε να παίζουμε στο γήπεδο της Τσετίνκαγια. Τι μπορούμε να κάνουμε; Ποιος μας ακούει; Να το αφήσουμε εδώ γιατί μπορεί να παρεξηγηθώ».

Για τον στόχος της Δόξας: «Στόχος της Δόξας, δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή. Αν οι καιροί το επιτρέψουν μπορεί να τους αλλάξουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top