ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: «Αυτό το παιδί είναι μόλις έξι χρονών - Κόψετε ταχύτητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: «Αυτό το παιδί είναι μόλις έξι χρονών - Κόψετε ταχύτητα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον προβληματισμό όλων μας αλλά και τα μέτρα που πρέπει να λάβει η πολιτεία για αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, θίγει μέσω ανάρτησης του στο διαδίκτυο συμπολίτης μας.

«Ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά που θα προσφέρω πρώτες βοήθειες σε δυστύχημα με παιδιά. Κόψετε ταχύτητα. Αυτό το παιδί είναι μόλις έξι χρόνων. Εδώ και καιρό ζητούμε στην περιοχή Μονής Λεμεσου την τοποθέτηση κυρτώματα. Αλλά κανεις δεν μας λαμβάνει υπόψη».

Αυτή είναι και η ανάρτηση αγανακτισμένου πολίτη ο οποίος βρέθηκε στο σημείο όπου την περασμένη Δευτέρα (5/8) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με δύο οχήματα παρά την έξοδο της Μονής στη Λεμεσό.

Από την τροχαία σύγκρουση, παιδάκι 6 ετών, σύμφωνα με τον πολίτη, χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες για αποφυγή των χειρότερων.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, από το εν λόγω τροχαίο δεν υπήρξε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός και όσον αφορά το 6χρονο παιδί, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον συμπολίτη μας, η τροχαία σύγκρουση ανάμεσα στα δύο οχήματα οφειλόταν – για άλλη μία φορά- στην αυξημένη ταχύτητα, για την οποία όπως αναφέρει στην δημοσίευσή του έχει γίνει λόγος αρκετές φορές στον συγκεκριμένο δρόμο να τοποθετηθούν κυρτώματα οδοστρώματος ούτως ώστε να αποφεύγονται τα χειρότερα. 

Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, τις οποίες ο ίδιος ανάρτησε στα social media, η εικόνα ενός μικρού παιδιού στο δρόμο φανερά ταλαιπωρημένο, είναι μία εικόνα η οποία θα πρέπει να προβληματίσει τον καθένα μας ξεχωριστά και να επιδείξουμε μεγαλύτερη προσοχή στους δρόμους. 

Πέραν από την κοινωνία, η εν λόγω εικόνα θα πρέπει να προκαλέσει τον προβληματισμό και στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες χρειάζεται να ενεργοποιήσουν τους κατάλληλους μηχανισμούς για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μαρία Χαραλάμπους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top