ΕΛΛΑΔΑ

Ασχολούνται και οι Βρετανοί με την εξαφάνιση της Αγγλοκύπριας Νάταλι – «Ομοιότητες με την δολοφονία της Ίτον»

Ασχολούνται και οι Βρετανοί με την εξαφάνιση της Αγγλοκύπριας Νάταλι – «Ομοιότητες με την δολοφονία της Ίτον»

Το γύρο των βρετανικών μέσων κάνει η είδηση εξαφάνισης της Αγγλοκύπριας αστροφυσικού στην Ικαρία, τονίζοντας ότι είναι η δεύτερη επιστήμονος που χάνονται τα ίχνη της σε ελληνικό νησί.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Διάφορα βρετανικά μέσα που αναφέρονται στην είδηση που αφορά την εξαφάνιση της 34χρονης Νάταλι Χριστοφόρου, συγκρίνουν την υπόθεση με αυτή της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton που αφού χάθηκαν τα ίχνη της στην Κρήτη, εντοπίστηκε νεκρή.

Θυμίζουμε ότι για τον θάνατο της 60χρονης Αμερικανής, συνελήφθη 27χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος ομολόγησε ότι την σκότωσε.

Πάντως, βρετανικά μέσα, σημειώνουν ότι  και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για επιστήμονες, και οι δύο χάθηκαν ενώ έκαναν τζόκινγκ και εξαφανίστηκαν στη διάρκεια των διακοπών τους.

Ο Independent τιτλοφορεί το σχετικό άρθρο του: «Αγνοείται δεύτερη επιστήμονας ενώ έκανε τζόκινγκ σε ελληνικό νησί», κάτι που υπογραμμίζουν και οι Times του Λονδίνου θυμίζοντας την υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η οποία «έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας και πέταξαν τη σορό της σε ένα μπούνκερ των Ναζί στην Κρήτη τον περασμένο μήνα».

Το δίκτυο Sky News σημειώνει ότι γίνονται εντατικές έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της αγνοούμενης, έρευνες στις οποίες μετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, η ακτοφυλακή, εθελοντές καθώς και ένα ελικόπτερο εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες.

Guardian αναφέρει σύμφωνα με το Ethnos.gr ότι έχουν σταλεί και επιθεωρητές της αστυνομίας από τη Σάμο για να αναλάβουν τα ηνία της έρευνας για την εξαφάνιση της Νάταλι Χριστοφόρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top