ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων – Στο κελί ο 36χρονος

ΠΑΦΟΣ: Υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων  – Στο κελί ο 36χρονος

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον του 36χρονου επαρχιακού διευθυντή εταιρείας στην Πάφο που επανασυνελήφθη χτες έπειτα από νέα καταγγελία για υπεξαίρεση του χρηματικού ποσού πέρα των 122.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επανασύλληψη του 36χρονου έγινε μετά που εκπρόσωπος της εταιρείας που εδρεύει στη Λεμεσό, παρουσίασε τιμολόγια και αποδείξεις για 22 ξεχωριστές περιπτώσεις για το συνολικό ποσό των 115.900 ευρώ, τα οποία εισέπραξε ο ύποπτος και τα οικειοποιήθηκε χωρίς να τα επιστρέψει στην εταιρεία .

Επίσης, κατά τον έλεγχο του μηνός Ιουλίου του 2019 εισέπραξε από συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευής αλουμινίου στην Πάφο το ποσό των 7.000 ευρώ χωρίς να εκδώσει απόδειξη και χωρίς να παραδώσει τα χρήματα στην εταιρεία.

Ο 36χρονος τελούσε ήδη υπό τριήμερη κράτηση ωστόσο στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψαν και άλλες παράνομες πράξεις εναντίον του.

Η αρχική καταγγελία έγινε από υπεύθυνο εταιρείας 61 ετών που εδρεύει στην Λεμεσό ότι υπεξαιρέθηκε από υποκατάστημα που διατηρεί η εταιρεία του στην Πάφο, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top