ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΕΠΙΘΕΣΗ» των «πορτοκαλί» σε… ΑΠΟΕΛίστες! – «Θα σας βρούμε…» – Πάνε Αρχάγγελο την Κυριακή

«ΕΠΙΘΕΣΗ» των «πορτοκαλί» σε… ΑΠΟΕΛίστες! – «Θα σας βρούμε…» – Πάνε Αρχάγγελο την Κυριακή

Ανακοίνωση ΕΠΙΘΕΣΗ σε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του… ΑΠΟΕΛ (!), ενημερώνοντας παράλληλα, ότι το βράδυ της Κυριακής (11/08), θα πάνε στην προπόνηση των «γαλαζοκιτρίνων» στον Αρχάγγελο, για να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες της ομάδας τους, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Καραμπάχ, για τον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, από την οποία αφαιρέθηκαν κάποιες υβριστικές αναφορές, για ευνόητους λόγους:

«Η ομάδα μας δυστυχώς, την παρελθούσα Τρίτη υπέστη εντός έδρας ήττα από τους τουρκοαζέρους και πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης μας στην επόμενη φάση είναι μειωμένες.

Πέραν των οποιονδήποτε αγωνιστικών και προπονητικών λαθών, πέραν της κάρτας φιλάθλου που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα, οι παίκτες μας είχαν να αντιμετωπίσουν ένα φαινόμενο που αποδεικνύεται άκρως επιζήμιο για το ΑΠΟΕΛ μας.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ………… ΔΥΤΙΚΑΡΙΩΝ ΤΟΥΙΤΕΡΟΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ (δεν μιλάμε εννοείται για όλο τον κόσμο της δυτικής, αλλά για μια μερίδα).

Αυτοί λοιπόν οι κύριοι με τις ……., οι δήθεν Αποελίστες, έχουμε παρατηρήσει πως σε κάθε αγώνα βγάζουν όλο το κόμπλεξ, την χολή και τα ψυχολογικά τους απωθημένα, πάνω στους παίκτες και στο εκάστοτε προπονητικό επιτελείο, αποδοκιμάζοντας και καθυβρίζοντας τους με χυδαιότητα, χωρίς ίχνος ντροπής.

Έχουν φτάσει στο σημείο να βρίζουν ακόμα και τις οικογένειες τους. Φεύγοντας από το γήπεδο οι συγκεκριμένοι, συνεχίζουν το έργο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βγάζοντας τη γλώσσα τους και εκεί περίπατο.

Είναι αδιανόητο να μας λένε οι παίκτες μας, ότι προτιμούν να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών, παρά με αυτούς τους ανθρώπους στο πλευρό τους.

Λοιπόν, ο κόμπος έφτασε στο χτένι μαζί σας. Αφού η διοίκηση δεν σας βγάζει από το γήπεδο, θα σας βγάλουμε εμείς ρε …………. Θα σας βρούμε έναν προς έναν εσάς, που κάνετε ζημιά στην ομάδα…

Την Κυριακή, η ομάδα αναχωρεί για το Αζερμπαιζάν για να δώσει μια πάρα πολύ δύσκολη μάχη, απέναντι σε μια έδρα που θα έχει 30.000 φανατισμένους ………… (βλέπετε εκεί δεν έχει κάρτες φιλάθλου και το γήπεδο τους θα είναι έδρα).

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΩΡΑ 7:45, ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΟΠΑΡΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΤΙ ΕΣΤΙ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top