ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι δηλώσεις του κόουτς της Καραμπάχ για τη ρεβάνς – Τι είπε για την αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ

Οι δηλώσεις του κόουτς της Καραμπάχ για τη ρεβάνς – Τι είπε για την αλλαγή προπονητή στον ΑΠΟΕΛ

Δημοσιογραφική διάσκεψη από την Καραμπάχ, ενόψει της ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής, Γκουρμπάν Γκουρμάνοφ, ανέφερε τα πιο κάτω…

Για τον επαναληπτικό: «Θα παίξουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο αντίπαλος είχε μια αλλαγή προπονητή. Σε γενικές γραμμές, το ΑΠΟΕΛ παίζει πάντα με ένα διαφορετικό σύστημα. Αύριο οι παίκτες μας θα πρέπει να σκεφτούν περισσότερο στο γήπεδο. Ενημερώσαμε την ομάδα όσο μπορούσαμε. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Θέλουμε να παίζουμε καλά, να παλεύουμε και να έχουμε καλά αποτελέσματα»

Για το γεγονός ότι η αλλαγή του προπονητή του ΑΠΟΕΛ προκαλεί ανησυχία: «Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα. Όταν υπάρχει μια αλλαγή, είναι μια ανησυχία, ειδικά όταν πρόκειται για προπονητή. Επειδή είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά πριν το πρώτο παιχνίδι, αλλά τώρα θα υπάρξει ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα. Αν και οι παίκτες είναι οι ίδιοι. Ανέφερα νωρίτερα ότι αύριο πρέπει να σκεφτούμε πολύ προσεκτικά και να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ανησυχώ, απλά μια τέτοια αλλαγή μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για εμάς».

Για το γεγονός ότι ο Almeida ξάπλωσε πίσω από το τείχος σε εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή στο πρώτο παιχνίδι: «Συμβαίνει. Ξέραμε ότι ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ είχε καλά κτυπήματα. Ήταν φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μικρή απόσταση. Κάθε παίκτης πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Στο μέλλον, αυτό μπορεί να συμβεί ξανά».

Για το γεγονός ότι ο Ντολ είναι ίσως λίγο πιο άνετος ακόμη και αν αποκλειστεί: «Είναι λάθος να λέμε διαφορετικά. Φυσικά, όταν αναλαμβάνει ένας νέος προπονητής, αυτός είναι υπεύθυνος. Ακόμα και αν πετύχει. Έχω την ίδια μεγάλη ευθύνη. Η ευθύνη ήταν περισσότερο σε εμάς. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι δεν ζήτησε τη νίκη. Η ευθύνη και για τους δυο μας είναι μεγάλη».

Αν θεωρεί ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ: «Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο σύστημα στον αντίπαλο. Δεν το γνωρίζουμε τώρα. Οι ομάδες είναι πιο επιθετικές όταν αλλάξει ο προπονητής. Επειδή οι παίκτες θέλουν να δείξουν την αξία τους. Αλλά δεν πρέπει να πάμε σε τέτοιο βάθος. Πρέπει να προσαρμόσουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το πόσο έχουν αλλάξει οι στόχοι μετά το γκολ του ΑΠΟΕΛ στις καθυστερήσεις: «Η εμπειρία δείχνει ότι τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων δεν θα πρέπει να ικανοποιούν καμία ομάδα. Κάθε ομάδα έχει ελπίδα για την ανατροπή. Ίσως το 2-0 ήταν καλύτερο. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο σοβαροί. Αυτό για άλλη μια φορά έδειξε ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην χάσουμε ένα στόχο σε τόσο σημαντική στιγμή».

Αν θα κάνει αλλαγές: «Θα κάνουμε προπόνηση το πρωί. Θα πάρω την απόφαση εκείνη την στιγμή».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top