ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αρχηγός και υπουργός Δικαιοσύνης στο σημείο – Ανακρίνονται πρόσωπα για τα αίτια

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αρχηγός και υπουργός Δικαιοσύνης στο σημείο – Ανακρίνονται πρόσωπα για τα αίτια

Στο σημείο των επιχειρήσεων για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στη Λεμεσό τη Δευτέρα 12/08, βρέθηκαν ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο υπουργός Δικαιοσύνης το βράδυ της ίδιας μέρας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο υπουργός Δικαιοσύνης κύριος Γιώργος Σαββίδης, ανέφερε πως έχει καεί άγρια βλάστηση δυο τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Στη φωτιά ανέφερε ο υπουργός επιχειρούν 38 οχήματα και 120 άτομα προσωπικό, με όλες τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση.

Ο υπουργός ανέφερε πως υπάρχουν υποψίες για το πώς ξεκίνησε η φωτιά, ενώ επιβεβαίωσε την ύπαρξη προσώπου που ανακρίνεται για τα αίτια της φωτιάς.

Από την πλευρά του ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε η Αστυνομία ενώ είπε πως ανακρίνεται συγκεκριμένο πρόσωπο και με δικές του οδηγίες το ΤΑΕ Λεμεσού έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 43χρονο Ελληνοκύπριο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αρχηγός δήλωσε πως αναμένονται αποτελέσματα εντός της νύχτας της Δευτέρας 12/08 ενώ τόνισε πως «είναι πρόωρο να πούμε κάτι» αναφερόμενος στα αίτια της φωτιάς.

Παράλληλα ο Αρχηγός έκανε λόγο, όχι για πρόσωπο αλλά για πρόσωπα που ανακρίνονται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top