ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάρμα… (ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης)

Κάρμα… (ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και γενικά ο «οργανισμός» του Δικεφάλου του Βορρά (ειδικά τα οπαδικά ΜΜΕ και οι οπαδικοί αθλητικογράφοι), θα πρέπει να… ρίχνουν το ανάθεμα για τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, όχι μόνο στον Άγγλο διαιτητή του επαναληπτικού αγώνα στην Ολλανδία, στην UEFA και στον… Ολυμπιακό (πως τα κατάφεραν πάλι να «μπλέξουν» τους Πειραιώτες, είναι απορίας άξιον), αλλά και στην ποδοσφαιρική μοίρα, η αλλιώς την κακή τους τύχη, που τους έφερε αντιμέτωπους στον Γ΄ προκριματικό, με την πιο δυνατή ομάδα της προκριματικής φάσης.

Προφανώς, το ποδοσφαιρικό κάρμα, δεν τους ήθελε ούτε και φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γιατί, δεν πρόκειται να απαντηθεί ποτέ.

Ίσως του χρόνου ή τα επόμενα χρόνια, να τους επιφυλάσσει καλύτερες κληρώσεις…

Επίσης, θα πρέπει στον ΠΑΟΚ να τα έχουν και με την ομάδα τους, η οποία πέρσι, στο βωμό της κατάκτησης του πρωταθλήματος, σνόμπαρε επιδεικτικά το Γιουρόπα Λιγκ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει ντροπιαστικό αποκλεισμό στη φάση των ομίλων, ενώ πρόπερσι αποκλείστηκε στα πλέι-οφ από κάποια… Έστερσουντ και λόγω της χαμηλής του βαθμολογίας, ήταν στο γκρουπ των αδυνάτων και όχι σε αυτό των ισχυρών.

Αν ο ΠΑΟΚ που είδαμε κόντρα στον Άγιαξ ήταν στο γκρουπ των ισχυρών, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, αφού θα είχε βατή κλήρωση ή τουλάχιστον… θα προέκυπτε αντίπαλος στα μέτρα του. Αυτό, ας το έχουν υπόψη τους φέτος, γιατί επιβάλλεται μία καλή ευρωπαϊκή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, έστω με πρόκριση στους «32».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top