ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τρεις παραλίες που γνωρίζουν οι Κύπριοι στις κορυφαίες 50 του πλανήτη –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρεις παραλίες που γνωρίζουν οι Κύπριοι στις κορυφαίες 50 του πλανήτη –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρεις παραλίες καλά γνωστές στους Κύπριους συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στις 50 κορυφαίες του πλανήτη, βάσει της ειδικής βαθμολογίας που καταρτίζει η ιστοσελίδα Big 7 Travel.

Πρόκειται για μια παραλία στο νησί μας και άλλες δυο στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

Η ιστοσελίδα Big 7 Travel κατήρτισε την εν λόγω λίστα λαμβάνοντας διάφορους παράγοντες υπόψιν, μεταξύ των οποίων και οι ακόλουθοι: 1) βαθμολογία αναγνωστών, 2) οι αξιολογήσεις άλλων οργανισμών και Μ.Μ.Ε., 3) οι μπλε σημαίες που απονέμονται και 4) η άποψη της συντακτικής της ομάδας.

Οι ειδικοί της ιστοσελίδας, λοιπόν, κατατάσσουν την παραλία του Πρωταρά Fig Tree, στην -ιδιαίτερα τιμητική- τρίτη θέση παγκοσμίως!

«Ο κόλπος Fig Tree είναι μια γοητευτική αμμώδης παραλία στο θέρετρο του Πρωταρά, στην Κύπρο, με ένα ακατοίκητο μικρό νησάκι στο οποίο μπορείς να φτάσεις κολυμπώντας από την ακτή. Η παραλία έχει χρυσή άμμο, παραλιακά μπαρ γεμάτα ζωή και άφθονες ομπρέλες που αποτελούν καταφύγιο από τον ήλιο. Είναι δημοφιλής, άρα μην περιμένετε να είναι άδεια, αλλά είναι τόσο όμορφη που δεν σε πειράζει να την μοιραστείς».

Στο Νο35 της λίστας συναντούμε την παραλία της Μυκόνου «Ψαρού», η οποία σύμφωνα με τους συντάκτες της ιστοσελίδας «με τα τιρκουάζ νερά της είναι δημοφιλής με διασημότητες και φιλοξενεί μεγάλα γιοτ».

Οι ελληνικές διακρίσεις δεν τελειώνουν στην Ψαρού, καθώς στο Νο 26 συναντούμε την παραλία Ελαφονήσι στην Κρήτη, με την κοκκινωπή άμμο.

*Στην κύρια φωτογραφία η παραλία Zlatni rat (χρυσό κέρας) της Κροατίας που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top