ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπογραφή για εκμίσθωση τεμαχίου γης στον Κόρνο ανάμεσα σε ΚΟΠ – ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Υπογραφή για εκμίσθωση τεμαχίου γης στον Κόρνο ανάμεσα σε ΚΟΠ – ΚΟΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Aνακοίνωση από την ΚΟΠ με την οποία ενημερώνει για την υπογραφή συμφωνίας εκμίσθωσης τεμαχίου γης στον Κόρνο με τον ΚΟΑ.

Αναλυτικά:

«Σε σημερινή συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, υπογράφηκε η συμφωνία εκμίσθωσης προς την ΚΟΠ του τεμαχίου γης στον Κόρνο, στο οποίο θα ανεγερθεί το Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων.

Η συνάντηση έγινε στα Γραφεία του ΚΟΑ και εκ μέρους της ΚΟΠ παρών ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς.

Η σημερινή εξέλιξη, αποτελεί άλλο ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της ΚΟΠ για υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ανέγερσης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, κάτι που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα και στον στρατηγικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας για την επόμενη πενταετία.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για τη συμβολή του Οργανισμού στην προσπάθεια δημιουργίας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου.

«Χαίρομαι που από τη θέση μου ως Προέδρου του ΚΟΑ, συμβάλλω στην υλοποίηση ενός έργου το οποίο αποτελεί όνειρο πολλών χρόνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα, η επιτροπή Hat Trick της UEFA, στην οποία συμμετέχει και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής, ενέκρινε την χρηματοδότηση του Αθλητικού Κέντρου στον Κόρνο και πλέον, η ΚΟΠ προχωρεί στα επόμενα βήματα με στόχο την έναρξη των εργασιών το συντομότερο δυνατό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top