ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δραματικό φινάλε στο «Αμμόχωστος» – Ο Νέμετς είπε την τελευταία λέξη στο 90′!

Δραματικό φινάλε στο «Αμμόχωστος» – Ο Νέμετς είπε την τελευταία λέξη στο 90′!

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και μπόλικη τακτική από Κόπιτς και Πουρσαϊτίδη η Πάφος απέδρασε με το διπλό από το «Αμμόχωστος» επικρατώντας με 1-2 της Νέας Σαλαμίνας. Μπεριγκό (44′) και Νέμετς (90′) τα γκολ της Πάφου ενώ στο 85′ ο Κίνγκσλεϊ είχε ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.

Α’ Ημίχρονο

Πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μπήκε η Σαλαμίνα που πίεσε στα πρώτα λεπτά με τον Ελουντού από δεξιά και δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στο 9ο λεπτό απείλησαν οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά μετά από μπαλιά του Κορρέια από δεξιά όμως η κεφαλιά του Κίνγκσλει πέρασε μόλις έξω. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Πάφου να απειλήσει όμως ο Μπεριγκό μόνος μέσα στην περιοχή σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Βεσελόφσκι.

Το παιχνίδι άναψε για τα καλά και στο 13′ ο Μαριάνοβιτς απείλησε την εστία της Πάφου με απευθείας εκτέλεση φάουλ όμως ο Ρούντκο απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

Η Πάφος πήρε τα ηνία για ένα τέταρτο όμως δεν κατάφερε να γίνει απειλητική ενώ οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν ρυθμούς μετά το ημίωρο όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά πέραν από ένα ακυρωθέν γκολ του Ελουντού στο 42΄για οφ-σάιντ.

Δύο λεπτά μετά όμως ο Ιμπραχίμ μπήκε στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας και με παράλληλη συρτή μπαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπεριγκό, ο οποίος προ της γραμμής άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή και άλλαξε τα δεδομένα σε κρίσιμο σημείο.

Β’ Ημίχρονο

Με ξεκάθαρο σκοπό να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ εμφανίστηκε στο Β’ Ημίχρονο η Πάφος ενώ η Νέα Σαλαμίνα με την είσοδο του Νουρ στο 54′ έγινε πιο επιθετική.

Η πρώτη απειλή ήρθε από πλευράς Πάφου μετά από ατομική ενέργεια του Πάντσιον στο 47′ όμως το σουτ του κόντραρε και πέρασε εκτός εστίας.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν τα ηνία του αγώνα και πίεσαν κυρίως από δεξιά με Τσαμπούρη και Ελουντού όμως τους έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια.

Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη είχε τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη την διάρκεια όμως η αμυντική λειτουργία της Πάφου ήταν εξαιρετική και δεν άφησε την βαρωσιώτικη ομάδα να γίνει απειλητική.

Η Νέα Σαλαμίνα απείλησε στο 84′ με μια κεφαλιά του Μαουρίτσιο που πέρασε λίγο έξω. Ένα λεπτό αργότερα όμως ήρθε η ώρα του Κίνγκσλει, ο οποίος με μια εξαιρετική κίνηση στο ύψος του πέναλτι και συρτό πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στη γωνία του Ρούντκο ισοφαρίζοντας σε 1-1 εν μέσω αποθέωσης!

Και ενώ το μομέντουμ έδειχνε Νέα Σαλαμίνα, η Πάφος σε μια αντεπίθεση στο 90ο λεπτό κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ στην πρώτη της ουσιαστικά απειλή στο δεύτερο μέρος. Ο Νέμετς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Βεσελόφσκι δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος υπέρ της Πάφου!

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Ντελγκάδο (70′ Ντίνστελ), Μαριάνοβιτς, Σίμπσον (54′ Νουρ), Κωστή (83′ Μαουρίσιο), Λαμπό, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού, Κίνγκσλεϊ.

Πάφος: Ρούντκο, Σιρόκ, Πάβελ, Πάνος, Φιλιώτης, Μπεσάρα (88′ Αντωνίου), Σάνι, Πάντσεον, Μπεριγκόντ, Ιμπραΐμ (76′ Λουλίνια), Νέμετς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top