LIKE ONLINE

Πελάτισσα τα σπάει σε μαγαζί για ένα παγωτό με sprinkles –VIDEO

Πελάτισσα τα σπάει σε μαγαζί για ένα παγωτό με sprinkles –VIDEO

Σε όλους αρέσουν τα παγωτά. Βέβαια, δεν πιστεύαμε ότι για ένα παγωτό κάποιος θα μπορούσε να διαλύσει μαγαζί και να προσπαθήσει να τραυματίσει κόσμο.

Χαρακτηριστικό είναι το VIDEO που κοινοποιήθηκε στις 23 Αυγούστου και παρουσιάζει μια πελάτισσα που το σπάει σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας για ένα παγωτό με sprinkles.

Επειδή δεν ήταν σε θέση να τις δώσουν τον συγκεκριμένο τύπο παγωτού, τα έσπασε όλα σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, που για να είμαστε ειλικρινείς, δεν έχουμε ξαναδεί.

Ρίχνει συσκευές πάνω στον υπάλληλο, βρίζει, τη στιγμή που έντρομοι πελάτες αποχωρούν κακήν κακώς, μην τυχόν τους πάρουν τα σκάγια.

Κάποιος υπάλληλος του εστιατορίου επιχειρεί να την ηρεμήσει και την προειδοποιεί ότι θα πάει φυλακή γι΄ αυτή της την συμπεριφορά αλλά μάταια…

Δείτε το VIDEO:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top