ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλυπτικά στοιχεία στο βιντεο ντοκουμέντο – Δείτε τι δείχνει το βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Αποκαλυπτικά στοιχεία στο βιντεο ντοκουμέντο – Δείτε τι δείχνει το βίντεο με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση - Πού στρέφονται οι έρευνες - Νέα έκκληση να καταθέσουν όσοι γνωρίζουν

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο παρέδωσε στις Αρχές ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης, προκειμένου να βοηθήσει κι εκείνος με τη σειρά του στην έρευνα που διεξάγει ακόμα και σήμερα η αστυνομία για το θάνατο-μυστήριο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δέκα μέρες μετά την προσκόμιση νέων στοιχείων τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στη διελεύκανση του θανάτου του άτυχου φοιτητή, ο κ. Τσούκαλης σε μία γέφυρα-συνεργασία που χτίζει με την Ελληνική Αστυνομία, έχει στα χέρια του ένα συγκλονιστικό στοιχείο που θα λύσει το γρίφο γύρω από το θάνατο του άτυχου Βαγγέλη.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Σάββατο στο γραφείο του ο κ. Γιώργος Τσούκαλης αποκάλυψε ότι παρακολουθώντας την υπόθεση από την πρώτη κιόλας ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του Βαγγέλη, συνειδητοποίησε ότι πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση με απρόοπτη κατάληξη. Παρά τις επανειλλημένες ερωτήσεις που δέχτηκε διαδοχικά από τους δημοσιογράφους, δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο του βίντεο ούτε άφησε να εννοηθεί εάν τα στοιχεία όπου κατέθεσε στην αστυνομία «καίνε» τους συμφοιτητές του Βαγγέλη.

Κάτω από άκρα μυστικότητα, συνέλεξε τα στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στη διελεύκανση της υπόθεσης, αφήνει τα εννοηθεί ο κ. Τσούκαλης.

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από το protothema.gr, προτίμησε να μην αποκαλύψει στοιχεία αλλά να ζητήσει από όσους γνωρίζουν κάτι να το καταθέσουν στην αστυνομία. «Κάνω έκκληση προς όλους τους μάρτυρες να βοηθήσουν στο έργο της αστυνομίας. Όποιος έχει ήδη καταθέσει και νομίζει ότι δεν τα είπε όλα για οποιονδήποτε λόγο, ας καταθέσει στις Αρχές. Αυτό επιθυμεί και η οικογένεια του Βαγγέλη. Επίσης, θέλω να πω ότι η στοχοποίηση παιδιών δεν βοηθά την κατάσταση, ούτε είναι σωστό να δέχονται τέτοια συμπεριφορά. Αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Υπάρχουν αστυνομικοί οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση και έχουν να δουν την οικογένειά τους πάνω από ένα μήνα».

Τι περιέχει το βίντεο που κατατέθηκε στην αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το οπτιοακουστικό υλικό που κατατέθηκε στις Αρχες, είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια και απεικονίζει ένα από τα περιστατικά βίας που φημολογείται ότι συνέβαιναν στην Γαλακτοκομική Σχολή, εις βάρος του Βαγγέλη. Μάλιστα, είναι πιθανό στο βίντεο να μην αποτυπώνεται λεκτική βία, αλλά σοβαρότερο περιστατικό, το οποίο όμως δεν είναι πρόσφατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο βίντεο εκτός από τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, φαίνονται δύο ακόμα άτομα, τα οποία δεν φοιτούν πλέον στην Γαλακτοκομική Σχολή, εδώ και κάποιο διάστημα.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top