ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας» – Μολ: «Θα τα παίξουμε όλα για όλα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυγουστή: «Ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας» – Μολ: «Θα τα παίξουμε όλα για όλα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Αϊντχόφεν στο ΓΣΠ (29/08, 20:00), ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Τους ποδοσφαιριστές της Κυπριακής ομάδας εκπροσώπησε ο Ελβετός τερματοφύλακας, Τζόελ Μολ.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, οι πιθανότητες είναι λίγες. Όμως, επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο, θα τις διεκδικήσουμε. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε στην Ολλανδία.

Πρέπει να αξιοποιήσουμε τος ευκαιρίες μας στο 100%. Ότι και να γίνει όμως αύριο στο παιχνίδι, θα είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και να τα δώσουμε όλα, για να φύγουμε από το γήπεδο με περηφάνια.

Αν έρθει η πρόκριση, θα μας δώσει απίστευτη χαρά. Έχουμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο μεγάλο και πολύ δύσκολο. Χρειάζεται και τύχη σε αυτά τα ματς.

Ελπίζω αύριο να είναι μαζί μας. Όσος κόσμος θα έρθει στο γήπεδο, θέλω να δει μια ομάδα για την οποία θα είναι περήφανος».

Τζόελ Μολ:

«Αύριο θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το 3-0 είναι ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο αποτέλεσμα για ανατροπή. Με την καθοδήγηση του προπονητή μας όμως, θα τα παίξουμε όλα για όλα. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε την πρόκριση, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας».

Σωφρόνης Αυγουστή:

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Σίγουρα κάποια πρόσωπα θα αλλάξουν. Θα είναι μία συλλογική προσπάθεια αύριο, ότι και να γίνει».

Για τα λάθη στην Ολλανδία και αν νιώθουν αδικημένοι με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Όταν μετά το τέλος του παιχνιδιού, έβλεπες μια απογοήτευση από όλους μας στα αποδυτήρια, αυτό λέει πολλά. Αν μας έλεγαν πριν το ματς ότι θα δεχτούμε μόνο τρεις τελικές προσπάθειες, θα ήμασταν χαρούμενοι. Αλλά από την στιγμή που σκόραραν και στις τρεις, γιατί είναι μία εξαιρετική ομάδα, μας έκαναν δύσκολο το έργο μας για τον επαναληπτικό».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top