ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ Γιουβέντους – Νάπολι με 0% γκανιότα μόνο στην Stoiximan!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ Γιουβέντους – Νάπολι με 0% γκανιότα μόνο στην Stoiximan!

Η Γιουβέντους φιλοξενεί, απόψε στις 21:45, την Νάπολη και το θέαμα αναμένεται να είναι εξαιρετικό δεδομένης της φόρμας που βρίσκονται οι ομάδες. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!  

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Γιουβέντους δίνει απόδοση 1.95, η ισοπαλία δίνει 3.30 και η νίκη της Νάπολι δίνει 4.25. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.05, το under 2.5 γκολ δίνει 1.75, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.83 και το No Goal δίνει 1.91. Η περίπτωση να ανοίξει το σκορ η Γιουβέντους δίνει απόδοση 1.70, να σκοράρει πρώτη η Νάπολι δίνει 2.65 και το να μην μπει κανένα γκολ δίνει απόδοση 8.00. Το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Γιουβέντους δίνει απόδοση 3.15 και η πιθανότητα πρόκρισης της Νάπολι από το πρώτο ημίχρονο δίνει 7.00.

Όσον αφορά τα άλλα ειδικά στοιχήματα, η περίπτωση το παιχνίδι να τελειώσει με συνολικά γκολ 2-3 δίνει απόδοση 2.00 και με συνολικά γκολ 4-6 δίνει 3.65. Φαβορί να ανοίξει το σκορ είναι ο Ρονάλντο της Γιουβέντους με απόδοση 3.50 και ακολουθεί ο συμπαίκτης του Ιγουαῒν με απόδοση 5.50. Από πλευράς Νάπολι, το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ ο Μίλικ προσφέρεται με απόδοση 6.00 και ακολουθεί ο Μέρτενς με απόδοση 8.00.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Γιουβέντους – Νάπολι εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top