ΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Μητέρα περιγράφει τη στιγμή του θανάτου της 14χρονης – Σοβαρές καταγγελίες από πολίτες

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Μητέρα περιγράφει τη στιγμή του θανάτου της 14χρονης – Σοβαρές καταγγελίες από πολίτες

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια 14χρονη, η οποία διασκέδαζε σε λούνα πάρκ που είχε στηθεί για εμποροπανήγυρη.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής 30/08, όταν η 14χρονη έπεσε από το παιχνίδι, στο οποίο βρισκόταν και τραυματίστηκε θανάσιμα. Εκείνη την ώρα στο λούνα πάρκ βρισκόταν αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών και πολλά παιδιά, που τρόμαξαν από τις τραγικές σκηνές που είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.

Η 14χρονη βρισκόταν μαζί με άλλα άτομα πάνω στο παιχνίδι «χαλί» του λούνα πάρκ. Όμως, κάποια στιγμή εκσφενδονίστηκε και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τα άκρα. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο καθώς και Πυροσβεστική που απεγκλώβισε την 14χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η 14χρονη ήταν μαθήτρια Γυμνασίου, από την Βρύναινα. Το περιστατικό θύμισε την τραγωδία στο λούνα πάρκ του Ελληνικού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα πάρκ, το συγκεκριμένο δεν διαθέτει ζώνες ασφαλείας. Όσοι ανεβαίνουν, ασφαλίζονται με μία μεταλλική μπάρα που πέφτει μπροστά τους. Όμως, κατά τη διάρκεια των στροβιλισμών, η 14χρονη εκσφενδονίστηκε- έφυγε πάνω από τη μεταλλική μπάρα- και προσγειώθηκε στη μεταλλική βάση διπλανού παιχνιδιού του λούνα πάρκ, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 

Μαρτυρία μητέρας: Το παιχνίδι ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα

Μία μητέρα, που την ώρα της τραγωδίας ήταν πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ με την κόρη της, περιέγραψε όσα συνέβησαν. Σύμφωνα με την ίδια, στην τελευταία περιστροφή το παιχνίδι άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χαθεί ο έλεγχος. Μεταξύ άλλων διερευνάται αν αυτό οφείλεται στη συνήθη λειτουργία του παιχνιδιού ή αν είχε συμβεί κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή. «Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΛΛΑΔΑ: Φρικτό δυστύχημα σε λούνα παρκ - 14χρονη έχασε τη ζωή της

Από ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top