ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Τζέιν Χολ Λουτ – Συναντάται με Αναστασιάδη

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Τζέιν Χολ Λουτ – Συναντάται με Αναστασιάδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 01/09, στο Προεδρικό Μέγαρο, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ.

Στη συνάντηση συμμετέχουν επίσης ο ΥΠΕΞ, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Η κ. Λουτ, η οποία βρίσκεται στο νησί από το Σάββατο 31/08, θα έχει το απόγευμα συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνομολόγηση των όρων αναφοράς, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, δύο και πλέον χρόνια μετά τη διακοπή τους στο ελβετικό θέρετρο του Κραν Μοντανά.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top