ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βάλλει» κατά Κυβέρνησης Αναστασιάδη η Χαραλαμπίδου – «Βλέψεις» για παύση Γενικού Ελεγκτή - ΕΙΚΟΝΑ

«Βάλλει» κατά Κυβέρνησης Αναστασιάδη η Χαραλαμπίδου – «Βλέψεις» για παύση Γενικού Ελεγκτή - ΕΙΚΟΝΑ

«Βολές» κατά του Προέδρου Αναστασιάδη και της Κυβέρνησης εκτόξευσε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Συγκεκριμένα, η κυρία Χαραλαμπίδου σχολίαζε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» όπου γινόταν λόγος για «βλέψεις» παύσης του Γενικού Ελεγκτή της Κυπριακής Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σε «γραφείο σημαντικής υπηρεσίας του Δημοσίου» έγινε σύσκεψη για το ενδεχόμενο παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη για «ανάρμοστη συμπεριφορά». Ένα επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε και για την παύση του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της κυρίας Χαραλαμπίδου «ο Πρόεδρος υπερασπιζόταν τον διορισμό του Ρίκου αλλά θέλουν να εξοστρακίσουν με μεθοδεύσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ το Γενικό Ελεγκτή αφού βέβαια φύγει ο Κώστας Κληρίδης».

Συνεχίζοντας αναφέρει πως «η κυβέρνηση όλα ανάποδα τα βλέπει και όχι τυχαία .Και συντάσσεται μονίμως σε λάθος στρατόπεδα. Δεν θέλει να της ασκείται έλεγχος σίγουρα, αφού πρόεδρος, υπουργοί και το περιβάλλον του προέδρου λειτουργούν ετσιθελικά με αλαζονεία με βάση όχι και τόσο τα συμφέροντα του Κυπριακού λαού. Αυτό τεκμηριώθηκε κατ’ επανάληψη και στις κοινοβουλευτικές επιτροπές. Και φυσικά δεν θέλουν τον έλεγχο που τους εκθέτει».

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, αναφέρει πως «Όσο περισσότεροι ημέτεροι και Yes men για να διευκολύνεται το έργο της κυβέρνησης που βολεύει ημέτερους και συγγενείς και συνεργάτες».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρει πως η εν λόγω ενέργεια δεν θα γίνει στο άμεσο χρονικό διάστημα καθώς «περιμένουν» την αφυπηρέτηση του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top