ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτσι ΕΚΛΕΙΣΕ και ήρθε Κύπρο ο Σακό – Πόσα θα παίρνει τον μήνα η «βόμβα» της Πάφου!

Έτσι ΕΚΛΕΙΣΕ και ήρθε Κύπρο ο Σακό – Πόσα θα παίρνει τον μήνα η «βόμβα» της Πάφου!

Μετά την ανακοίνωση του Μπακαρί Σακό από την Πάφο FC ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για την μεγάλη μεταγραφή.

Όπως επισήμανε στις δηλώσεις του έγιναν διαπραγματεύσεις μερικών ημερών και προέκυψε συμφωνία ενώ σε ερώτηση για τον μισθό του είπε πως θα είναι περίπου στις 40 χιλιάδες τον μήνα, δηλαδή 400 χιλιάδες ετησίως!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την μεταγραφή του Σακό: «Εν τέλει μετά από κάποιες μέρες προσπαθειών συμφωνήσαμε με τον Μπακαρί Σακό για να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα μας. Έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στην επίθεση, έχει και το γκολ και την τελική πάσα. Θεωρούμε ότι έγινε μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα μας».

Πως καταφέρατε να τον πείσετε να έρθει στην Κύπρο; «Το χειριζόντουσαν εδώ και βδομάδες η επιτροπή προγραμματισμού. Έπαιξε ρόλο και η κάθοδος κάποιων άλλων παικτών όπως ο Πάντσεον. Όταν το είδε αυτό κατάλαβε ότι κάτι καλό γίνεται. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το οικονομικό αλλά και το προπονητικό κέντρο το οποίο αναβαθμίζεται συνεχώς. Χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να τον φέρουμε στην Πάφο και στο Κυπριακό πρωτάθλημα»

Ανεβαίνει το επίπεδο, ανεβαίνει όμως και το μπάτζετ: «Για να γίνουν αυτές οι κινήσεις χρειάζεται να δαπανηθούν πολύ περισσότερα ποσά από αυτά που δαπανούσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Μετά αυτές τις προσθήκες στόχος είναι η πρώτη 6άδα και από κει και πέρα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να ανεβάσουμε».

Είναι αλήθεια ότι ο μισθός του θα είναι κοντά στις 50 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως; «Είναι ψηλό το ποσό αλλά δεν φτάνει τις 50 χιλιάδες».

Είναι λίγο πάνω από 40 χιλιάδες; «Κάπου εκεί. Παίκτες που έπαιξαν σε τέτοιο επίπεδο χρειάζεται να πάρουν περισσότερα για να έρθουν».

Είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα; «Από αύριο θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας αλλά θα χρειαστεί τον χρόνο του. Τέτοιοι επιπέδου ποδοσφαιριστές δεν δυσκολεύονται να προσαρμοστούν».

Θα γίνει κι’ άλλη μεταγραφή; «Να το αφήσουμε ανοικτό, δεν αποκλείεται αν δούμε άλλες 1-2 κινήσεις. Μπορεί να κινηθούμε για έναν αμυντικό χαφ και ίσως γίνει άλλη μια κίνηση στην επίθεση».

Τι γίνεται με τον Φόλμπρεχτ; «Θα δούμε τι θα γίνει, δεν έχει εγγραφεί στον κατάλογο, προπονείται κανονικά και θα μάθουμε τις αποφάσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top