ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν… ΠΑΙΖΕΙ του Μακρή – Πάει για ακόμη μία μεταγραφή πέρα από του Σέρβου μεσοαμυντικού

Δεν… ΠΑΙΖΕΙ του Μακρή – Πάει για ακόμη μία μεταγραφή πέρα από του Σέρβου μεσοαμυντικού

Πιο πριν είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι η ΑΕΛ αναμένει στην Κύπρο τον Σέρβο μεσοαμυντικό, Σλόμποταν Μεντόγεβιτς, ο οποίος, μάλιστα, έχει στείλει και προσύμφωνο.

Διαβάστε επίσης: 

Έστειλε ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ και έρχεται να κλείσει ο Σέρβος μεσοαμυντικός με παρουσία στην Μπουντεσλίγκα

Εντούτοις, αν και ο κατάλογος Α΄ από πλευράς ξένων – κοινοτικών παικτών θα συμπληρωθεί, θα φτάσει τους 15, με την ένταξη του Σέρβου μεσοαμυντικού, στην ΑΕΛ δεν προτίθενται να βάλουν τέλος στο κεφάλαιο ενίσχυση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ΑΕΛ σχεδιάζει την κίνηση ενίσχυσης με ακόμη έναν παίκτη.  Αν και σε αρκετά δημοσιεύματα εδώ και μέρες γίνεται λόγος πως… παίζει ακόμη θέμα Ανδρέα Μακρή, το Themasports.com πληροφορείται ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και πως με τον Τόμας Ντολ στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ο παίκτης δεν υπάρχει περίπτωση αυτή τη στιγμή να φύγει από το προπονητικό κέντρο «Pari Match Αρχάγγελος».

Μάλιστα δε, οι πληροφορίες μας φέρουν την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ να έχει έτοιμη περίπτωση παίκτη για να συμφωνήσει σε όλα μαζί του τις επόμενες ώρες για τον κατάλογο Β΄.  Η λογική λέει ότι από τη στιγμή που τις προηγούμενες μέρες τα ρεπορτάζ έλεγαν ότι θα κάνει ενίσχυση επιθετικού η ΑΕΛ, αλλά τελικά έρχεται στην Κύπρο ο Σέρβος μεσοαμυντικός, Σλόμποταν Μεντόγεβιτς, ότι η περίπτωση που απασχολεί για τον κατάλογο Β΄ είναι για τη γραμμή κρούσης των γαλαζοκιτρίνων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top