ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποιες ομάδες βλέπει για την κούρσα του τίτλου ο Γιάννης Αναστασίου – Μίλησε και για Εθνική

Ποιες ομάδες βλέπει για την κούρσα του τίτλου ο Γιάννης Αναστασίου – Μίλησε και για Εθνική

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, και μίλησε για την ήττα της Εθνικής από τη Φινλανδία, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο που έρχεται μετά την διακοπή, την εικόνα του Δικεφάλου μέχρι στιγμής, σχολίασε την κούρσα του τίτλου ενώ αποκάλυψε πως ο Βέλλιος προσπαθεί να μιμείται τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας: «Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να τα διαλύσουμε όλα. Πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις από το ματς της Κυριακής, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, να πάρουν ψυχολογία, να φτιάξουν ένα πλάνο για να είναι στα επόμενα προκριματικά πιο ανταγωνιστική. Δεν είναι καλό να αλλάζουμε κάθε τρεις και λίγο προπονητή, δεν κάνει καλό σε κανέναν».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ολες οι ομάδες βάζουν δύσκολα στους μεγάλους, και ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα στις πρώτες αγωνιστικές. Υπάρχει μια εβδομάδα ακόμη για να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας. Ο ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός, υστέρησε στις λεπτομέρειες και ίσως ήταν άτυχος. Με τη Σλόβαν δεν ήταν τόσο καλός, στο πρωτάθλημα ήταν φυσιολογικό να υπάρχει πτώση στην απόδοσή του μετά τον αποκλεισμό. Εχει βάθος στο ρόστερ, έχει ποιότητα αλλά χρειάζεται χρόνο για να περάσει η φιλοσοφία του καινούριο προπονητή. Το σημαντικό είναι να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για την κούρσα του τίτλου: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δείχνουν να είναι ένα σκαλί πιο πάνω από τους υπόλοιπους αυτή τη στιγμή».

Για το γκολ του Βέλλιου: «Μακάρι να μπει καλύτερο γκολ μέσα στη σεζόν, δύσκολα όμως πιστεύω πως θα γίνει. Ο Απόστολος προσπαθεί να βάλει τέτοια γκολ, το δοκιμάζει στην προπόνηση, έχει πρότυπο τον Ιμπραϊμοβιτς και του αρέσει να τον μιμείται. Είναι θέμα τεχνικής, θέμα τύχης και να τολμάς να δοκιμάζεις πράγματα. Δεν ήταν μόνο ωραίο γκολ αλλά και σημαντικό γκολ γιατί μας έδωσε και τον βαθμό.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top