ΔΙΕΘΝΗ

Μπάλα από άλλο... πλανήτη (VIDEO)

Μπάλα από άλλο... πλανήτη (VIDEO)

Το γκολ του Σουάρες έκρινε το clasico και έδωσε στην «Μπάρτσα» προβάδισμα τεσσάρων βαθμών για το πρωτάθλημα της Primera Division. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι... διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Μιλάμε για ματσάρα, όπως ακριβώς την περίμενε εκατομμύρια κόσμος. Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα τεσσάρων βαθμών, η Ρεάλ Μαδρίτης, διατήρησε το πλεονέκτημα, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Ρονάλντο είχε δοκάρι στο 12΄ η Ρεάλ Μαδρίτης πίεζε και κάπου εκεί η Μπαρτσελόνα βγήκε μπροστά και από το φάουλ του Μέσι από τα αριστερά ο Ματιέ νίκησε όποιον βρήκε και έγραψε το 1-0 για τους Καταλανούς.

Εκεί που οι γηπεδούχοι ήταν αγκαλιά με το 2-0, ο Νεϊμάρ πάσαρε στον Κασίγιας και ο Κριστιάνο δεν αστειεύεται. Ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα από τακουνάκι του Μπενζεμά και εκεί που την έστειλε, δεν είχε καμία τύχη ο Μπράβο. Μεγάλη φάση στο 40΄ με τον Μπέιλ να σκοράρει, ο βοηθός είδε οφσάιντ στον Ρονάλντο (ήταν οριακό) και μετά από αυτό, ακολούθησε ένας κεραυνός του Κριστιάνο που βρήκε τον Μπράβο σε ετοιμότητα να διώχνει σε κόρνερ.

Φορτσάτα μπήκε και στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ με τον Μπενζεμά να αναγκάζει τον Μπράβο σε νέα απόκρουση αλλά κάπου εκεί, βγήκε ένα όπλα της Μπαρτσελόνα. Ο Σουάρες αξιοποίησε στον καλύτερο βαθμό την μπαλιά του Πικέ και νίκησε τον Κασίγιας για το 2-0. Χαμός στο Καμπ Νου, χαμός και στο γήπεδο, αφού το ματς πήρε «φωτιά».

Η Μπαρτσελόνα είχε την υπεροχή, ο Νεϊμάρ έχασε κάτι απιστεύτες ευκαιρίες, προσθέστε σε αυτές και κάτι εντιπωσιακά σουτ του Μέσι, αλλά το σκορ ήταν 2-1 και έτσι έμεινε μέχρι το φινάλε. Ευχαριστηθήκαμε μπάλα!

Η Μπαρτσελόνα είναι στο +4 και η Ρεάλ στο κυνήγι...

Για ένα είμαστε σίγουροι. Αυτές οι δύο ομάδες, μοιάζουν από άλλο... πλανήτη!

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ματιέ, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ράκιτιτς (76' Μπουσκέτς), Ινιέστα (80' Τσάβι), Μέσι, Νεϊμάρ (85' Ραφίνια), Λουίς Σουάρες.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε (73' Βαράν), Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς (88' Λούκας Σίλβα), Ίσκο (80' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top