ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Αθλήτρια της ΕΝΑΑΘ η 13χρονη Άντρια – «Μια νεαρή γεμάτη ζωή έφυγε τόσο άδικα»

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Αθλήτρια της ΕΝΑΑΘ η 13χρονη Άντρια – «Μια νεαρή γεμάτη ζωή έφυγε τόσο άδικα»

Ο τραγικός θάνατος της 13χρονης Άντριας Παναγίδου, που έφυγε από τη ζωή στις 9 Σεπτεμβρίου συγκλόνισε και την κυπριακή πετόσφαιρα καθώς η νεαρή μαθήτρια ήταν πετοσφαιρίστρια στην Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου.

Θλίψη στην κυπριακή πετόσφαιρα αφού η 13χρονη που έχασε τη ζωή της πολύ άδικα, ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στη Λεμεσό ήταν πετοσφαιρίστρια της Ε.Ν.Α.ΑΘ.

Το άκουσμα της είδησης προκάλεσε έντονη συναισθηματική φόρτιση τόσο στην ομάδα όσο και στο οικοδόμημα της κυπριακής πετόσφαιρας, αφού μια νεαρή γεμάτη ζωή έφυγε τόσο άδικα. Ο θάνατός της σχεδόν τρία 24ωρα αργότερα παραμένει «μυστήριο» αφού η νενομισμένη νεκροτομή δεν έλυσε τα αναπάντητα γιατί. Οι ειδικοί ιατροδικαστές αναμένουν τις ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις για να βγάλουν άκρη. Τραγική ειρωνεία ότι πριν από 12 χρόνια «έφυγε από τη ζωή» η μητέρα της.

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης εκφράζουν την οδύνη τους, την βαθιά θλίψη και τα ολόθερμα συλλυπητήρια στην οικογένεια της 13χρονης και στην ομάδα της Ένωσης Νέων Αγ. Αθανασίου».

Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας

Το αντίο από την ΕΝΑΑΘ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top